Ajax LeaksProtect langaton vesivuotoilmaisin

59,90

Ajax LeaksProtect langaton vesivuotoilmaisin havaitsee alkavan vesivuodon ja hälyttää, jos yksikin sen neljästä tunnistinparista havaitsee vettä.

Poista

Kuvaus

Ajax Leaks Protect vesivuotoilmaisin hälyttää puhelimeesi

Ajax LeaksProtect langaton vesivuotoilmaisin havaitsee alkavan vesivuodon ja hälyttää, jos yksikin sen neljästä tunnistinparista havaitsee vettä. Hälytys tulee 0,15 sekunnissa.

LeaksProtect on erittäin pienikokoinen ja näin ollen se on helppo sijoittaa mihin tahansa, missä on riski vuodoille tai vesivahingoille. Soveltuu esimerkiksi kylpyhuoneeseen, WC-tiloihin, pesukoneen alle tai putkiliitosten alle. Ajax LeaksProtect langaton vesivuotoilmaisin on muotoilultaan täysin symmetrinen, joten laite reagoi riippumatta siitä mistä suunnasta vesi valuu.

Ajax järjestelmään voidaan liittää toiminto, joka katkaisee veden hälytyksen yhteydessä. Tämän mahdollistaa Ajax Relay tai Ajax WallSwitch.

Yhdistetään Ajax keskusyksikköön. Voidaan asentaa jopa 1300 metrin etäisyydelle keskusyksiköstä. Järjestelmään voidaan liittää jopa 200 vesivahtia, jotka on nimettävissä ja hälytyksen tultua näet suoraan mistä vesivuotoilmaisimesta hälytys tulee. Kun vuoto on ohi ja laite kuivuu, tulee tästä myös ilmoitus Ajax -mobiilisovellukseen.

Kotiin, mökille tai yrityskäyttöön! Saatavilla mustana tai valkoisena.

Katso Ajax esite täältä.

Katso muut Ajax tuotteet täältä.

2 arviota tuotteelle Ajax LeaksProtect langaton vesivuotoilmaisin

  1. 5 / 5

    Krister K. (varmistettu kirjoittaja)

    Heti kun sai vähän kosteutta ilmaisimen pinneihin alkoi hälytys kännykkään kunhan sen konffasi oikein, olen tyytyväinen.

  2. 5 / 5

    Jouni L. (varmistettu kirjoittaja)

    Pieni ja nopea hälyyttämään

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Samankaltaiset tuotteet

SUOSITTELEMME

MYYDYIMMÄT

PARHAAT ARVOSTELUT