Kysy palovaroittimien, murtohälyttimien, valvontakameroiden tai muiden turvatuotteiden toiminnasta. Me vastaamme!

Ajax hälytysjärjestelmä kokemuksia

Ajax murtohälytin kokemuksia

Ajax ei suotta ole Euroopan palkituin hälytysjärjestelmä. Ajaxin etuna on langattomuus. Asennus on vaivatonta ja helppoa. Ajax -keskusyksikkö valvoo ja ohjaa langattomia yksiköitä, analysoi dataa, suodattaa väärät hälytykset, sen lisäksi, että todellisessa vaaratilanteessa antaa hälytyksen.

Ostamalla kotiisi hälytysjärjestelmän, vältyt kalliilta kuukausimaksuilta, joita joissain turvapalveluissa on. Lisäksi laitteisto on oma ja halutessaan sen voi siirtää myös toiseen kohteeseen, esimerkiksi muutettaessa. Ajax -järjestelmään voi yhdistää vartiointipalvelut, jolloin hälytyksestä menee signaali myös vartiointiyritykselle.

Ajax Hub2 -keskusyksikköön voi liittää Ajaxin kameralla varustetun liikeilmaisimen. Liikeilmaisin ottaa  1-5 kuvan kuvasarjan havaitessaan liikettä ja lähettää kuvat suoraan älypuhelimeesi.

Ajaxin etuna on myös sen laajennusmahdollisuudet. Peruspaketilla saa kaiken tarvittavan kodin turvaamiseen, mutta lisäosilla voi jopa ohjata kodin sähkölaitteita, kuten valoja tai autotallin ovea.

Asiakaskokemus:

“Ostimme Ajax turvajärjestelmän, jolle luvattiin jopa 2 km kantama. Toimii kuin unelma, vaikka kodissa ja autotallissa on betonia. Jälkikäteen ostin hälyttimet myös piharakennukseen, joka sijaitsee noin 100 metrin päässä. Voin lämpimästi suositella, todella helppokäyttöinen!”

EI Electronics -palovaroittimet
Verkkoratkaisu kupariverkon tilalle

DNA:n kupariverkko tulee korvata nykyaikaisilla verkkoratkaisuilla vuoteen 2025 mennessä

DNA purkaa jäljellä olevaa kupariverkkoaan. Muutostyö alkaa vuoden 2021 lopulla ja jatkuu vuoteen 2025 asti. Tiedonsiirto on tämän jälkeen toteutettava toisenlaisin keinoin.

Aiemmin kupariverkkoa on käytetty lankapuhelinyhteyksiin ja vanhan laajakaistatekniikan ylläpitämiseen.

Nykyaikaisen verkkoratkaisun voi luoda esimerkiksi GSM-modeemin avulla tai Väestönsuojapuhelimen antennilla.

Kameravalvonta -ohjeet

Ohjeet valvontakamera käyttöönotto

Dahua tallentimen pikaohje

Palovaroitin piippaa, vaikka paristo on vaihdettu?

Miksi palovaroitin piippaa, vaikka paristo on juuri vaihdettu?

Jos palovaroittimen varoitusääni jatkuu siitä huolimatta, että paristo on vaihdettu, se kannattaa putsata, esimerkiksi imuroimalla. Syy piippaukselle voi olla se, että ilmaisimessa on pölyä tai muuta likaa. On myös mahdollista, että palovaroittimen käyttöikä on tullut täyteen. Joka tapauksessa ääni on merkki siitä, että ilmaisimen tunnistuskyky ei ole riittävä.

Miten usein palovaroitin uusitaan?

Miten usein palovaroitin tulee vaihtaa?

Palovaroittimen kestoikä on noin 10 vuotta, jonka jälkeen se on syytä vaihtaa, oli kyseessä sitten paristokäyttöinen tai verkkovirtaan kytketty palovaroitin.