Oven lukitus ja kulunvalvonta

Kiinteistössä on syytä huomioida ihmisten turvallisuutta ja mukavuutta. Kiinteistön kokonaisturvallisuus koostuu valvonnasta ja hallitusta kulunohjauksesta. Meiltä löydät laadukkaat lukitus- ja oviympäristöön tarvittavat tuotteet.

Kulkuhälyttimellä / ovikellolla saat tiedon, jos joku kulkee ovesta. Saatavilla on kaapeloitavaa mallia, sekä langaton. Yksi suosituimmista tuotteista on edullinen perus kulkuhälytin.

Enforcer -malleihin on saatavilla myös kävijälaskuri. Ovikellotoiminnon voi hiljentää, mikäli tunnistinta haluaa käyttää ainoastaan kävijämäärän laskemiseen.

Gate Control -yleisohjaimen avulla saat sähkötoimisesta ovesta / portista / puomista puhelimella ohjattavan. Puhelinsoitto tiettyyn numeroon ja ovi / portti / puomi avautuu, mikäli numerolle on annettu kulkulupa. Soitosta ei mene maksua. Käyttäjien ylläpito onnistuu etänä helposti. Erittäin kustannustehokas ratkaisu myös taloyhtiöihin!

Vara-avaimen piilottaminen

Ethän piilota vara-avainta pihavajaan, kukkaruukun alle tai kynnysmaton alle? Tällöin avaimesi ei ole turvassa, vaan päinvastoin kaikkien sieltä helposti noudettavissa. Vara-avaimen säilytys mökillä, veneellä, autossa tai kotipihassa onnistuu turvallisimmin avainsäilöllä, johon voi itse määrittää koodin. Avainsäilöt löydät täältä.

Näytetään kaikki 14 tulosta