EI146 optinen palovaroitinEI146 optinen palovaroitin

EI146 optinen palovaroitin 230 V

29,90

 (24,11 Alv0)

EI146 optinen palovaroitin 230V, sähköverkkoon paristovarmennuksella. Tyylikäs ja varmatoiminen verkkovirta palovaroitin.

Varastossa

Määräalennus Hinta / kpl
5 kpl tai enemmän 28,41
10 kpl tai enemmän 26,91

Kuvaus

EI146 optinen palovaroitin, 230 V, 85 dB

EI146 optinen palovaroitin 230 V on verkkovirtatoiminen. EI Electrics on Euroopan johtava palovaroitinvalmistaja. Kaikki EI Electricsin palovaroittimet voivat toimia itsenäisesti tai osana useamman palovaroittimen verkkoa. Erillistä keskusyksikköä ei tarvita.

EI146 optinen palovaroitin 230 V paristovarmennuksella on palovaroitin, joka havaitsee hyvin hitaasti kytevät ja etenevät tulet, joista syntyy paljon savua. Optinen palovaroitin suositellaan asennettavaksi olohuoneisiin ja makuuhuoneisiin. Palovaroitinta ei saa asentaa keittiöön, tai alueille, joissa esiintyy luonnostaan höyryä tai savua vikahälytysten estämiseksi. Palovaroittimessa on paristovarmennus sähkökatkojen varalle.

  • Tuoteryhmä: EI140-sarja (230V ja paristo)
  • Mitat: 50 (korkeus) x 152 (halkaisija)
  • Sireeni: 85 dB / 3 m
  • Ketjutettava: Kaapelilla, langattomasti lisävarusteella
  • Varmistustapa: Paristo
  • Tunnistustyyppi: savu, optinen
  • Sähkönumero: 7137663
  • HUOM! Käy samaan asennuskantaan kuin EI141 (Ionisoiva palovaroitin, jonka valmistus on loppunut)

Luotettava palosuojaus asuntoon 230V sähköverkkoon kytketyillä palovaroittimilla

EI140-sarjaan kuuluu kaksi varoitinmallia; optinen palovaroitin EI146 ja lämpöilmaisin. Kaikki EI140-sarjan ilmaisimet sisältävät Easi-fit-asennuspohjan, joten ilmaisimien asentaminen on todella nopeaa ja vaivatonta.

Palovaroittimien ketjutus

On suositeltavaa, että asunnon palovaroittimet ketjutetaan yhteen, jolloin yhden havaitessa savua kaikki varoittimet hälyttävät ja todennäköisyys hälytyksen havaitsemiseen kasvaa. Varoittimet liitetään joko kaapeloimalla tai käyttämällä EI168 Radiolink-asennuspohjaa, jolloin ilmaisimien välinen tiedonsiirto kulkee langattomasti. Jopa 12 palovaroitinta voidaan kytkeä yhteen järjestelmään.

Palovaroittimien toiminta ja testaus

Kaikissa ilmaisimissa on sisäänrakennettu sireeni, jonka teho on 85dB 3 metrin etäisyydeltä. Lisäksi kaikissa ilmaisimissa on alkalivarakäyntiparisto sähkökatkojen varalle.

Palovaroittimet pitää testata säännöllisesti, jotta voidaan olla varmoja niiden toimintavalmiudesta. Koska varoittimet tulee asentaa keskelle kattoa, on niihin hankala yltää. EI140-sarjaan voidaan liittää niin kaapeloitavia kuin langattomiakin etäohjaimia, ja varoittimien testaaminen on huomattavasti vaivattomampaa. Etäohjaimet mahdollistavat laajemmankin järjestelmän hallinnan turvallisesti ja helposti.

Toiminnan testauksen lisäksi, palovaroittimiin kytketyllä etäohjaimella voidaan hiljentää vikahälytykset ja löytää ensimmäisenä hälyttänyt varoitin, jos kiinteistössä on ketjutettuja palovaroittimia.

Palovaroittimet suositellaan sijoitettaviksi kaikkiin makuuhuoneisiin ja ulospääsyreitille.

Voit tutustua valmistajan sivuille tästä.

Saatat myös pitää...