Hälytin asuntoautoon kameralla tai liikeilmaisimella

525,00769,00

Havaitessaan liikettä, järjestelmä laukaisee sireenin ja lähettää tiedon puhelimeesi. Pakettiin kuuluu 12V virtalähteeseen liitettävän keskusyksikön lisäksi ovitunnistin, kameraliiketunnistin tai liiketunnistin, sisäsireeni, sekä kauko-ohjain. Kaikki ilmaisimet ovat ohjattavissa puhelinsovelluksella.

Poista

Kuvaus

Murtohälytin asuntoautoon tai asuntovaunuun

Hälytin asuntoautoon tai asuntovaunuun. Matkailuauto on varkaille houkutteleva kohde. Matkailuauto tai matkailuvaunu voi olla parkkeerattuna vilkkaiden alueiden ulkopuolelle ja mukaan on pakattu rahan arvoista tavaraa. Suomen rajojen ulkopuolelle matkustettaessa myös passi kiinnostaa varkaita ja asuntoautoon voidaan murtautua jopa silloin, kun siellä nukutaan.

Jotta asuntoauton / -vaunun voi jättää huoletta leirintäalueelle tai puskaparkkiin ja varsinkin, jotta saat nukuttua yösi rauhassa, suosittelemme matkailuauton laadukasta murtohälytinjärjestelmää.

Pakettiin kuuluu keskusyksikkö Hub2 tai Hub2 Plus, joka liitetään 12V virtalähteellä matkailuauton tai -vaunun tasavirtaan. Lisäksi ovitunnistin, kameraliiketunnistin TAI liiketunnistin, sisäsireeni ja kauko-ohjain. Järjestelmän käyttö onnistuu helppokäyttöisellä puhelinsovelluksella tai mukana tulevalla kauko-ohjaimella.

Järjestelmän etuna on, että hälytys tulee suoraan matkapuhelimeesi, jolloin saat tiedon murtautumisesta heti. Voit myös ohjata laitteita puhelinsovelluksen avulla (päälle / pois). Ollessasi autossa itse, voit esimerkiksi ottaa liiketunnistimen pois käytöstä, ovitunnistimen ollessa aktivoituna.

Matkailuauton / matkailuvaunun hälytinjärjestelmä sisältää:

  • Keskusyksikkö. Valvoo ilmaisimien toimintaa ja lähettää hälytyssignaalin puhelinsovellukseen. Keskusyksikköön voi liittää myös muita ilmaisimia, kuten palovaroittimen. Toiminta-aika vara-akulla n. 15 tuntia. Keskusyksikössä on 12V virtalähde. Vaatii joko Ethernet  -yhteyden tai esim. Elisan laitenetin (3,99/kk). Hub2 toimii 2G verkossa. Jos matkustat ulkomailla, suosittelemme Hub2 Plus -keskusyksikköä (4G).
  • Liiketunnistin / kameraliikeilmaisin / kameraliikeilmaisin PhoD. Antaa välittömästi ilmoituksen havaitessaan liikettä. Liiketunnistimessa on kolme herkkyysastetta. Ei reagoi alle 20 kg painoisiin ja 50 cm korkeisiin lemmikkieläimiin. Kameraliikeilmaisin lähettää 1-5 kuvan kuvasarjan puhelimeen liikettä havaitessaan. PhoD -versiosta voi myös erikseen pyytää kuvan puhelimeen, vaikka hälytin ei olisi aktivoitu.
  • Ovitunnistin. Ilmaisee ensimmäiset merkit tunkeilijasta. Voidaan asentaa kaikenlaisiin oviin ja ikkunoihin.
  • Sireeni sisälle. Sen lisäksi, että hälytyksestä tulee ilmoitus puhelimeesi, alkaa sireeni soida. Sireenin voit halutessasi kytkeä myös pois päältä.
  • Kauko-ohjain.

Ilmaisimet toimivat langattomasti. Yhteys keskusyksikköön muodostetaan QR-koodin avulla. Pakettia voidaan muokata tarpeidesi mukaisesti. Ota yhteyttä asiakaspalvelu@turvatek.fi

HUOM! Voit valita joko liikeilmaisimen, tai kameraliikeilmaisimen. Kameraliikeilmaisin lähettää kuvasarjan puhelimeesi, mikäli se havaitsee liikettä. Kamera ei kuvaa muulloin, kun hälytyksen lauetessa, eli sen avulla ei voi katsella autoon.

Katso täältä Ajax keskusyksikön virrankulutuslaskuri

Joitain ilmaisimia on saatavilla myös mustana. Kysy lisää asiakaspalvelu@turvatek.fi

Ulkomailla matkailuautolla / asuntovaunulla

Suosittelemme HUB2 Plus mallia jossa 4G, jos matkustat ulkomailla, koska verkkojen kattavuus on parempi. Suosittelemme laiteliittymää M2M tai data-liittymää.

Kun sinulla on hälytin ja menet ulkomaille, varmistathan, että verkkovierailu tulee olla sallittu Ajax järjestelmän asetuksissa (roaming). Tämän lisäksi tarkista, että verkkovierailu on sallittu operaattorin puolelta. Katso asetukset kuntoon ENNEN matkalle lähtöä.

Ajax sovelluksessa Roaming asetukset löytävät SIM-kortin asetuksista, nimellä verkkovierailu.

Lue lisää aiheesta Roaming 

@myotatuulessa kanavan video aiheesta

Lisätiedot

Liiketunnistin / Kameraliiketunnistin

Liiketunnistin, Kameraliiketunnistin, Kameraliiketunnistin PHOD

Keskusyksikkö

Hub2, Hub2 Plus

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hälytin asuntoautoon kameralla tai liikeilmaisimella”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Samankaltaiset tuotteet

SUOSITTELEMME

MYYDYIMMÄT

PARHAAT ARVOSTELUT