Ale!
Ajax Hub 2 Plus keskusyksikkö toimii koko hälytysjärjestelmän keskuksena.Ajax Hub 2 Plus keskusyksikkö toimii koko hälytysjärjestelmän keskuksena.

Ajax turvajärjestelmän keskusyksikkö Hub 2 Plus

419,00

 (337,90 Alv0)

Ajax HUB 2 Plus on älykäs keskusyksikkö ja Ajax turvajärjestelmän sydän. Se tarkkailee ilmaisimia ja välittää tiedot.

Ethernet, WiFi, 4G ja Dual-Sim

Kuvaus

Ajax turvajärjestelmän keskusyksikkö Hub2 Plus

Älykäs Ajax turvajärjestelmän keskusyksikkö Hub 2 Plus tarkkailee ilmaisimien toimintaa ja välittää tiedot hälytyksistä omistajalle ja vartiointiliikkeelle.

Ajax on Euroopan palkituin langaton turvajärjestelmä. Keskusyksikköön on liitettävissä kaikki Ajax tuotteet ja pakettia voi laajentaa tarpeen mukaan. Järjestelmä on helppokäyttöinen suomenkielisen sovelluksen avulla. Uusien ilmaisimien liittäminen on vaivatonta – langaton ilmaisin kiinnitetään ruuvilla tai kaksipuoleisella teipillä ja liitetään QR-koodilla keskusyksikköön. Keskusyksikön ja tunnistimien välinen yhteys on suojattu ja salattu. Keskusyksikkö tunnistaa ja ilmoittaa, jos yhteys katkeaa vian tai muun häiriön vuoksi.

AJAX HUB 2 Plus ominaisuudet:

  • Älykäs keskusyksikkö, jossa Ethernet, WiFi, 4G
  • kaksi SIM-kortti paikkaa
  • Saa yhdistettyä jopa 200 laitetta
  • Jopa 200 käyttäjää
  • Toimintataajuus on 868,0-868,6 MHz

 

Ajax turvajärjestelmän keskusyksikkö Hub 2 Plus toimii Ajax turvajärjestelmän keskuksena. Ajax turvajärjestelmän Hub 2 Plus keskusyksikön avulla voidaan ohjata kaikkia siihen liitettyjä laitteita, kuten ovitunnistin, liiketunnistin, näppäimistö / kauko-ohjain, palohälytin, lasirikkotunnistin jne. Ajax Hub 2 Plus keskusyksikköön voidaan yhdistää jopa 200 laitetta. Järjestelmää voidaan ohjata etäsovelluksen avulla.

Ajax turvajärjestelmä on helppokäyttöinen ja helppo asentaa. Ei johtoja, vaan keskusyksikön yhdistäminen mobiilisovellukseen ja laitteiden kiinnitys, joko ruuvilla tai kaksipuoleisella teipillä.

Hälytys lähtee nopeasti (0,15 sekuntia) myös huonolla yhteydellä. Saatavilla mustana tai valkoisena.

Katso Ajax -esite täältä.

Muut Ajax tuotteet löydät täältä.

Elisa Laitenetti

Halutessanne voimme liittää toimitukseen mukaan PIN vapaan Elisa laitenetin, joka sopii etäohjattavaan laitteen käyttöön. Liittymä aktivoidaan osoitteessa elisa.fi/laitenetti, jonka jälkeen veloitus Elisan hinnaston mukaisesti. Kuukausimaksu on 3,90 eur (3.8.2021). Avausmaksu 4,90 eur, kuukausihintaan sisältyy 100 kpl SMS/ MMS -viestejä. Toimii 2G, 3G ja 4G verkoissa. Rajoittamaton tiedonsiirto.

Laitenetti vaativiin olosuhteisiin

Ajax on Euroopan palkituin langaton hälytinjärjestelmä

Jo peruspakettiin sisältyy kaikki, mitä tarvitset kiinteistösi turvaamiseen. Älykäs keskusyksikkö lähettää ilmoituksen puhelimeesi ja halutessasi vartiointiliikkeeseen heti, kun kiinteistön sisätiloja valvovat herkät tunnistimet havaitsevat merkkejä murrosta. Hub 2 keskusyksikköön voidaan liittää kamerallinen liiketunnistin, joka lähettää automaattisesti puhelimeesi 1-5 kuvan sarjan, kun havaitsee liikettä tunnistusalueella. Ajax turvajärjestelmään voidaan lisätä myös muiden valmistajien valvontakameroita.

Ajax liiketunnistimet eivät reagoi lemmikkeihin (katso tarkemmat tiedot tuotteista). Ajax on myös suojattu niin, että laitteisto ja ohjelmisto on suojattu sabotaasi-iskuilta. Järjestelmän suunnittelussa on huomioitu mahdolliset uhkat. Ilmaisimissa on sabotaasitunnistin ja radiokanava on häirintäsuojattu. Järjestelmä tunnistaa ulkopuoliset sabotaasiyritykset välittömästi. Virtakatkon aikana järjestelmä antaa siitä ilmoituksen ja jatkaa toimintaa akkuvirralla. Kaikki data on salattua hakkeroinnin varalta. Laite antaa myös hälytyksen, mikäli sen kansi irrotetaan. Jos verkossa on ongelmia, järjestelmä toimii GSM-verkon kautta ja jos GSM-verkossa on ongelmia, järjestelmä toimii Ethernetin tai Wi-Fin kautta. Ilmoitus tulee myös, mikäli yhteys keskusyksikköön katkeaa.

Ajaxin käyttöjärjestelmä on Malevich. Käyttöjärjestelmä pystyy hyödyntämään monikanavaista pilviyhteysprotokollaa. Se pystyy hallinnoimaan satojen radiolaitteiden järjestelmää ja lähettämään samanaikaisesti hälytyksiä IP-kanavissa, puhelimitse ja tekstiviestitse. Siinä on kaikki tarvittavat turvaominaisuudet.

Ajax Cloud pilvipalvelu tarkkailee toimintatilaa kaikkialla kellon ympäri. Ilmaisimen reagoinnista lähtee hälytys palvelimelle ja edelleen käyttäjälle muutamassa millisekunnissa. Järjestelmän asetukset voidaan tehdä etänä esimerkiksi mobiilisovelluksen avulla.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ajax turvajärjestelmän keskusyksikkö Hub 2 Plus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...