Ajax turvajärjestelmä on helppokäyttöinen murtohälytin, jota laajentaa myös moniin muihin kodin mukavuuksiin.

Turvaa kotiisi, mökillesi tai liiketiloihisi

Helppokäyttöinen mobiilisovellus, tyylikkäät ilmaisimet, monipuoliset lisälaitteet ja ilmaisimet tarjoavat laajan turvajärjestelmän jokaisen kodin / kiinteistön tarpeisiin.

Langattomuuden ansiosta asennus onnistuu jokaiselta.

Ajax StarterKit peruspakettiin kuuluu kaikki mitä tarvitset kiinteistön suojaamiseen. Keskusyksikkö, liiketunnistin, ovitunnistin ja kauko-ohjain. Voit olla huoletta, sillä hälytyksestä saat ilmoituksen puhelimeesi, tai halutessasi vartiointiliikkeeseen.

Järjestelmä ja sovellus ovat erittäin helppokäyttöisiä. Ei johtojen kanssa säätämistä, vaan langattoman keskusyksikön yhdistäminen mobiilisovellukseen ja laitteiden asennus ruuveilla tai kaksipuolisella teipillä. Helppoa!

Ajax StarterKit -pakettien erona on keskusyksikkö. Ajax Hub2 ja Hub2 Plus keskusyksikköön voi liittää liiketunnistimen kameralla. Ajax Hub ja Hub Plus -pakettiin sisältyy myös liiketunnistin (ilman kameraa). Peruspakettiin on tarjolla laaja valikoima lisätunnistimia, jonka lisäksi voidaan yhdistää esimerkiksi muiden valmistajien kameravalvontalaitteita.

Lisävarusteena saatavilla lasirikkotunnistin, langaton näppäimistö, sisä- ja ulkosireeni, sekä sireenillä varustettu savu- ja lämpötilavaroitin. Hälytinjärjestelmä on saatavilla mustana ja valkoisena.

Ei kuukausimaksuja!

Ajax turvajärjestelmä esitteeseen pääset tutustumaan tästä.

Näytetään tulokset 1–16 / 41