IONISOIVA PALOVAROITIN, 230 VAC

0 out of 5

33,00

EI141 Ionisoivan palovaroittimen valmistus on loppunut. Korvaava tuote on optinen palovaroitin EI146E, joka käy samaan asennuspohjaan, kuin EI141.

Availability: Varasto loppu Osastot: , ,

Kuvaus

EI141 Ionisoivan palovaroittimen valmistus on loppunut. Korvaava tuote on EI146E, joka käy samaan asennuspohjaan, kuin EI141

Palovaroitin 230VAC, EI141, on palovaroitin, joka havaitsee hyvin nopeasti etenevät tuulet, joista ei synny paljon savua. Ionisoiva palovaroitin suositellaan asennettavaksi huoneisiin, joissa pöly voi aiheuttaa vikahälytyksiä optisten palovaroittimien kanssa. Ionisoivaa palovaroitinta ei saa asentaa lähelle keittiötä tai paikkoja, joissa esiintyy luonnostaan höyryä ja savuja.

Sisäänrakennetun sireenin teho on 85dB 3 metrin etäisyydeltä. Lisäksi palovaroittimessa on alkalivarakäyntiparisto sähkökatkojen varalle.

EI140 -sarjaan voidaan liittää niin kaapeloitavia kuin langattomiakin etäohjaimia, ja varoittimien testaaminen on huomattavasti vaivattomampaa. Etäohjaimet mahdollistavat laajemmankin järjestelmän hallinnan turvallisesti ja helposti. Toiminnan testauksen lisäksi palovaroittimiin kytketyllä etäohjaimella voidaan hiljentää vikahälytykset ja löytää ensimmäisenä hälyttänyt varoitin, jos kiinteistössä on ketjutettuja palovaroittimia.

Palovaroittimien ketjutus

On suositeltavaa, että asunnon palovaroittimet ketjutetaan yhteen, jolloin yhden havaitessa savua kaikki varoittimet hälyttävät ja todennäköisyys hälytyksen havaitsemiseen kasvaa. Varoittimet liitetään joko kaapeloimalla tai käyttämällä EI168 Radiolink -asennuspohjaa, jolloin ilmaisimien välinen tiedonsiirto kulkee langattomasti. Jopa 12 palovaroitinta voidaan kytkeä yhteen järjestelmään.

Tuoteryhmän EI140-sarjaan kuuluu kolme varoitinmallia: Ionisoiva ja optinen palovaroitin, sekä lämpöilmaisin. Kaikki EI140 -sarjan ilmaisimet sisältävät Easi-fit-asennuspohjan, jonka ansiosta ilmaisimen asentaminen on todella nopeaa ja vaivatonta.

Sähkönumero 7137661
Tuotekoodi EI141
Tuoteryhmä EI140-sarja (230V ja paristo)
Valmistaja EI Electronics
Mitat: 40 (korkeus) x 145 (halkaisija
Sireeni 85 dB / 3 m
Hyväksyntä EN14604:2005
Ketjutettava Kaapelilla, Langattomasti lisävarusteella
Varmennustapa Paristo
Tunnistustyyppi Savu, ionisoiva

 

 

 

Samankaltaiset tuotteet

SUOSITTELEMME

MYYDYIMMÄT

PARHAAT ARVOSTELUT