OPTINEN PALOVAROITIN VAC 230 EI3016

0 out of 5

77,00

Optinen palovaroitin EI3016. Ihanteellisin sijoituspaikka on eteishallit ja olohuoneet.

Määräalennus Hinta / kpl
3 kpl tai enemmän 73,15
5 kpl tai enemmän 69,30
10 kpl tai enemmän 65,45

Kuvaus

EI3016 OPTINEN PALOVAROITIN Sähköverkkoon 230 V

EI3016 Optisen palovaroitin akkuvarmennuksella. Ei paristonvaihtohuolia! EI3016 palovaroitin on varustettu varakäyntiakulla, joka kestää varoittimen elinajan.

230V  akkuvarmennuksella on paras ratkaisu:

 • Jos et halua vaihdella varakäyntiparistoja
 • Asunnossa on korkeita huonetiloja
 • Taloyhtiön asuntojen palovaroittimeksi

 

Sähköverkkoon kytkettävä, akkuvarmennuksella varustettu optinen palovaroitin. Palovaroitin voidaan ketjuttaa kaapeloimalla tai langattomasti EI3000 -sarjaan.

EI3016 Ominaisuudet:

 • Optinen sensori
 • Sähköverkkoon kytkettävä 230V, akkuvarmennus
 • SmartLINK yhteensopivuus. AudioLINK yhteensopivuus
 • Easi-Fit asennuspohja
 • Ketjutettavissa:
  • Kaapeloimalla
  • Langattomasti (EI3000MRF:n kanssa)
 • Iso testi-/vaimennuspainike, muisti, sisäinen sireeni
 • Leveys 150mm, korkeus 55mm
 • Sähkönumero 7139700
 • Valmistusmaa Irlanti
 • Tutustu käyttöohjeeseen tästä: EI3016 Kayttoohje_FIN   

 

EI Electronicsin EI3000-sarja tarjoaa aivan uudenlaisia ominaisuuksia sähköverkkoon kytkettäviin palovaroittimiin

EI3000-sarja on helppo tapa saada asuntoon palosuojaus. EI3000-sarjaan kuuluu viisi varoitinmallia; optinen palovaroitin, lämpöilmaisin, häkävaroitin ja kahta erilaista yhdistelmäilmaisinta. Kaikki EI3000-sarjan ilmaisimet sisältävät Easi-fit-asennuspohjan, joten ilmaisimien asentaminen on todella nopeaa ja vaivatonta.

Palovaroittimien suurimpia ongelmia on se, että paristot on vaihdettava säännöllisin väliajoin. Myös sähköverkkoon kytkettyjen palovaroittimien tulee olla paristovarmennettuja sähkökatkosten varalta. EI3000- sarja poistaa kyseisen hankaluuden: ladattavat litiumvarakäyntiakut on suunniteltu niin, ettei niitä tarvitse vaihtaa koko palovaroittimien käyttöiän aikana. Näin ollen normaalikäytössä varoitin on irrotettava katosta vasta vaihdon yhteydessä.

EI3014 on lämpöilmaisin, joka hälyttää lämpötilan noustessa yli 58°C. Lämpöilmaisin on hyvä lisä turvallisuuden lisäämiseksi asunnoissa, mutta ei ole suositeltavaa asentaa pelkästään lämpöilmaisinta. Lämpöilmaisimen voi asentaa lisäturvaksi, mutta asunnossa tulee olla myös oikea palovaroitin. Lämpöilmaisin voidaan asentaa huoneisiin, joissa normaalit palovaroittimet aiheuttaisivat vikahälytyksiä, esim. keittiö.

EI3000-tuoteperhe tarjoaa kaksi mallia, jotka käyttävät kahta eri palonhavaitsemistekniikkaa (Optinen + Lämpö (EI3024), Lämpö + Häkä (EI3028)). Näin tulipalo tai vaaralliset kaasut voidaan havaita entistä nopeammin ja varmemmin.

On suositeltavaa, että asunnon palovaroittimet ketjutetaan yhteen, jolloin yhden havaitessa savua kaikki varoittimet hälyttävät ja todennäköisyys hälytyksen havaitsemiseen kasvaa. Varoittimet liitetään joko kaapeloimalla tai käyttämällä EI3000MRF RadioLINK-moduulia, jolloin ilmaisimien välinen tiedonsiirto kulkee langattomasti. Jopa 20 palovaroitinta voidaan kytkeä yhteen järjestelmään (langattomasti 12).

Jokainen EI3000-sarjan ilmaisin on varustettu AudioLINK-moduulilla. Ilmaisella AudioLINK mobiilisovelluksella voidaan tarkkailla esimerkiksi ilmaisimen toimintaa ja likaantumista sekä paikantaa tai hiljentää hälytyksiä.

SmartLINK-moduulin avulla kaikki EI3000-sarjan ilmaisimet saadaan hallittavaksi etänä. Se mahdollistaa langattoman yhteyden ja tiedonsiirron. Yhteensopiva kaikkien EI3000-sarjan ilmaisimien kanssa.

Kaikissa ilmaisimissa on sisäänrakennettu sireeni, jonka teho on 85dB 3 metrin etäisyydeltä. Lisäksi kaikissa ilmaisimissa on varakäyntiakku sähkökatkojen varalle.

Palovaroittimet pitää testata säännöllisesti, jotta voidaan olla varmoja niiden toimintavalmiudesta. Koska varoittimet tulee asentaa keskelle kattoa, on niihin hankala yltää. EI3000-sarjaan voidaan liittää niin kaapeloitavia kuin langattomiakin etäohjaimia, ja varoittimien testaaminen on huomattavasti vaivattomampaa. Etäohjaimet mahdollistavat laajemmankin järjestelmän hallinnan turvallisesti ja helposti.

Toiminnan testauksen lisäksi, palovaroittimiin kytketyllä etäohjaimella voidaan hiljentää vikahälytykset ja löytää ensimmäisenä hälyttänyt varoitin, jos kiinteistössä on ketjutettuja palovaroittimia.

EI3000-sarja on yhteensopiva 160-sarjan palovaroittimien kanssa, ja yksittäisiä ilmaisimia voidaan korvata. Kuitenkaan EI160-sarjan langaton siirto ei ole yhteensopiva EI3000:n langattoman tekniikan kanssa.

 

Näin asennat EI3000-sarjan palovaroittimet

Näin ketjutat EI3000-sarjan palovaroittimet

 

 

Samankaltaiset tuotteet

SUOSITTELEMME

MYYDYIMMÄT

PARHAAT ARVOSTELUT