Hälytysjärjestelmäpaketit kotisi turvaksi ilman kuukausimaksuja

Murtohälytin kotiin

Voit valvoa kotiasi puhelimesi avulla, olitpa miten kaukana tahansa. Tämä ei edellytä kalliita kuukausimaksuja, vaan laitteet voi ostaa omaksi, asentaa itse ja nauttia järjestelmän hyödyistä. Hälytinjärjestelmä on enemmän kuin murtohälytin. Järjestelmällä saat muunnettua kotosi älykodiksi ja voit ohjata kodin sähkölaitteita mobiilisti.

Ajax StarterKit on Euroopan palkituin hälytysjärjestelmäAjax turvajärjestelmä logo

Järjestelmän ohjelmointi tehdään erittäin helppokäyttöisellä mobiiliohjauksella tai Pro Desktop käyttöohjelmiston avulla. Ajax on suunniteltu käyttäjän näkökulmasta. Pilvipalvelun kautta viimeisimmät ohjelmistopäivitykset asennetaan automaattisesti.

Tutustu Ajax -tuotteisiin tästä!

Peruspakettiin kuuluu kaikki mitä tarvitset kiinteistön suojaamiseen. Keskusyksikkö, liiketunnistin, ovitunnistin ja kauko-ohjain. Keskusyksikkö lähettää ilmoituksen puhelimeesi, tai halutessasi vartiointiliikkeeseen, kun tunnistimet havaitsevat merkkejä murrosta. Järjestelmä ja sovellus ovat erittäin helppokäyttöisiä. Ajaxin etuna on langattoman järjestelmän helppo asennus!

Lisävarusteena saatavilla lasirikkotunnistin, langaton näppäimistö, sisä- ja ulkosireeni, sekä sireenillä varustettu savu- ja lämpötilavaroitin. Hälytinjärjestelmä on saatavilla mustana ja valkoisena.

Ajax esitteeseen pääset tutustumaan tästä.

DSC hälytysjärjestelmä

DSC hälytysjärjestelmäpaketti  sisältää murtohälytinkeskuksen, liikeilmaisimen, ovikoskettimen, sekä datasiirtoon tarkoitetun SIDSC logoM-kortin. DSC käyttää langatonta PowerG -tekniikkaa. Ilmaisimen kantomatka on vapaassa tilassa jopa kaksi kilometriä ja paristojen kesto 3-7 vuotta. Pakettiin on saatavilla lisävarusteena mm. sisä- ja ulkosireeni, kosteusilmaisin, lämpötilatunnistin, liiketunnistin kameralla, tärinäilmaisin, etälukutunnistimet ja näppäimistö.

DSC esitteeseen pääset tutustumaan tästä.

Näytetään kaikki 5 tulosta