Ajax Hub StarterKit aloituspakettiAjax Hub StarterKit aloituspaketti

Ajax Hub StarterKit langaton turvajärjestelmä

279,00

 (225,00 Alv0)

Ajax HUB StarterKit ei enää ole saatavilla. Katso kaikki Ajax tuotteet täältä

Ajax Hub2 StarterKit löytyy täältä

Kuvaus

Ajax HUB StarterKit ei enää ole saatavilla. Katso kaikki Ajax tuotteet täältä

Ajax Hub2 StarterKit löytyy täältä

Ajax Hub StarterKit langaton turvajärjestelmä sisältää kaiken, mitä tarvitset kiinteistösi turvaamiseen. Ei kuukausimaksuja – laitteet omaksi kertamaksulla.

Ajax turvajärjestelmä valvoo kotiasi, mökkiäsi tai liikehuoneistoasi silloinkin, kun olet itse poissa. Mikäli liiketunnistin havaitsee liikettä ja kiinteistöön tunkeudutaan, saat siitä ilmoituksen puhelimeesi välittömästi. Peruspaketti on laajennettavissa Ajax lisävarusteilla, kuten vesivuotoilmaisimella, sireenillä, palovaroittimilla jne. Kaikkien ilmaisimien yhdistäminen keskusyksikköön ja omaan puhelinsovellukseen on erittäin helppoa QR-koodin avulla.

  • Langaton Ajax hälytysjärjestelmä valvoo kotisi, mökkisi tai yrityksen turvallisuutta ja on helppokäyttöinen.
  • Hälytykset omaan puhelimeen tai vartiointiliikkeeseen
  • Voit halutessasi pitää ovia suojattuna yöaikaan
  • Hätäpainikkeet
  • Liikeilmaisin ei reagoi alle 20 kg eläimistä.
  • Takuu 2- vuotta.
  • Tarvitsee GSM sim-kortin tai RJ45 Ethernet liitännän. Ei muita kuukausimaksuja.
  • Voidaan laajentaa, sekä lisätä palo- ja kosteusilmaisimet
  • Voidaan yhdistää lisävarustein myös muiden valmistajien laitteisiin, kuten Dahuan valvontakameroihin.

StarterKit sisältää seuraavat tuotteet:

 

Ajax StarterKit peruspaketti sisältää kaiken mitä tarvitset kiinteistön suojaamiseen. Älykäs keskusyksikkö lähettää ilmoituksen puhelimeesi ja vartiointiliikkeeseen heti kun kiinteistön sisätiloja valvovat herkät tunnistimet havaitsevat merkkejä murrosta. Järjestelmä tunnistaa ulkopuoliset sabotaasiyritykset välittömästi.

Murtohälyttimestä varoittavat tarrat toimivat jo tehokkaana varkauksien ennaltaehkäisynä. Varoitustarra sisältyy toimitukseen (3 kpl kokoa 76 x 49 mm ja 1 kpl kokoa 121 x 84 mm).

Ajax esitteeseen pääset tutustumaan tästä.

Ajax on Euroopan palkituin langaton hälytinjärjestelmä

Jo peruspakettiin sisältyy kaikki, mitä tarvitset kiinteistösi turvaamiseen. Älykäs keskusyksikkö lähettää ilmoituksen puhelimeesi ja halutessasi vartiointiliikkeeseen heti, kun kiinteistön sisätiloja valvovat herkät tunnistimet havaitsevat merkkejä murrosta. Hub 2 keskusyksikköön voidaan liittää kamerallinen liiketunnistin, joka lähettää automaattisesti puhelimeesi 1-5 kuvan sarjan, kun havaitsee liikettä tunnistusalueella. Ajax turvajärjestelmään voidaan lisätä myös muiden valmistajien valvontakameroita.

Ajax liiketunnistimet eivät reagoi lemmikkeihin (katso tarkemmat tiedot tuotteista). Ajax on myös suojattu niin, että laitteisto ja ohjelmisto on suojattu sabotaasi-iskuilta. Järjestelmän suunnittelussa on huomioitu mahdolliset uhkat. Ilmaisimissa on sabotaasitunnistin ja radiokanava on häirintäsuojattu. Järjestelmä tunnistaa ulkopuoliset sabotaasiyritykset välittömästi. Virtakatkon aikana järjestelmä antaa siitä ilmoituksen ja jatkaa toimintaa akkuvirralla. Kaikki data on salattua hakkeroinnin varalta. Laite antaa myös hälytyksen, mikäli sen kansi irrotetaan. Jos verkossa on ongelmia, järjestelmä toimii GSM-verkon kautta ja jos GSM-verkossa on ongelmia, järjestelmä toimii Ethernetin tai Wi-Fin kautta. Ilmoitus tulee myös, mikäli yhteys keskusyksikköön katkeaa.

Ajaxin käyttöjärjestelmä on Malevich. Käyttöjärjestelmä pystyy hyödyntämään monikanavaista pilviyhteysprotokollaa. Se pystyy hallinnoimaan satojen radiolaitteiden järjestelmää ja lähettämään samanaikaisesti hälytyksiä IP-kanavissa, puhelimitse ja tekstiviestitse. Siinä on kaikki tarvittavat turvaominaisuudet.

Ajax Cloud pilvipalvelu tarkkailee toimintatilaa kaikkialla kellon ympäri. Ilmaisimen reagoinnista lähtee hälytys palvelimelle ja edelleen käyttäjälle muutamassa millisekunnissa. Järjestelmän asetukset voidaan tehdä etänä esimerkiksi mobiilisovelluksen avulla.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ajax Hub StarterKit langaton turvajärjestelmä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...