Hälytysjärjestelmä kotiin, mökille tai yrityksen tiloihin

Hälytysjärjestelmät edullisesti kertamaksulla. Mikäli suunnittelet kiinteistöösi turvajärjestelmää, kannattaa lähteä liikkeelle hälytysjärjestelmäpaketeista. Paketissa on kaikki mitä tarvitset kiinteistösi suojaamiseen.

Autamme sinua mielellämme oikeanlaisen hälytysjärjestelmän valinnassa. Asennus on helppoa ja nopeaa, mikäli valitset langattoman hälytysjärjestelmän, jollainen esimerkiksi Ajax systems -turvajärjestelmä on.

Murtohälytin pieniin ja suuriin tiloihin

Lisävarusteita keskusyksiköihin voi liittää lähes rajattomasti. Lisää ilmaisimia, kuten liiketunnistimia, tärinäilmaisimia, magneettikoskettimia (ovikoskettimia), sireenejä, ryöstöpainikkeita jne. Mikäli tarvitset apua oikean tuotteen valinnassa, ota yhteyttä: asiakaspalvelu@turvatek.fi

Lähde liikkeelle siitä, haluatko kaapeloitavan, vai langattoman turvajärjestelmän.

Valitse tarpeisiisi sopiva keskusyksikkö (tai aloituspaketti), jonka jälkeen tarpeidesi mukaan lisäilmaisimia.

Kodin hälytysjärjestelmä

Kodin hälytysjärjestelmä ilmoittaa sinulle tunkeilijasta heti. Tiedon saa esimerkiksi omaan puhelimeen, tai halutessasi suoraan vartiointiliikkeeseen. Ilmaisimet lähettävät tietoa oven avauksesta tai tilassa havaitusta liikkeestä ja kameraliiketunnistimen avulla saat myös kuvan hälytystilanteesta. Kuvaa ei voi katsella muutoin kuin hälytyksen aktivoiduttua, eikä kuva päädy  muualle kuin omaan puhelinsovellukseesi.

Hälytysjärjestelmän avulla voit tuoda älyä kotiisi

Hälytysjärjestelmä mahdollistaa paljon muutakin, kuin ilmoituksen tunkeilijasta puhelimeesi. Esimerkiksi Ajax järjestelmä mahdollistaa turvajärjestelmän liittämisen kodin sähkölaitteisiin, jolloin vois ohjata puhelimellasi vaikkapa autotallin oven avausta, tai mitä vaan. Ajax älypistorasian avulla voit ohjata puhelimella esimerkiksi kahvinkeitintä.  Älypistorasiassa on myös energiankulutusmittaus.

Lue lisää Ajaxin mahdollisuuksista täältä.