Ajax Relay rele kodin sähköä tarvitsevien laitteiden ohjaukseenAjax Relay rele kodin sähköä tarvitsevien laitteiden ohjaukseen

Ajax Relay rele kodin sähköä tarvitsevien laitteiden ohjaukseen

(1 tuotearvio)

54,00

 (43,55 Alv0)

Radio-ohjattu rele, jolla ohjataan kodin vähän sähköä tarvitsevia laitteita, kuten autotallin ovea, sähköisiä ovilukkoja, markiiseja, vesipumppuja, jne. Ajax -sovelluksella

Varastossa

Kuvaus

Radio-ohjattu rele, jolla ohjataan kodin vähän sähköä tarvitsevia laitteita Ajax -sovelluksella

Ajax Relay rele kodin sähköä tarvitsevien laitteiden ohjaukseen

Monipuolinen relemoduulilla saadaan ohjattua autotallin ovea, sähköisiä ovilukkoja, markiiseja, vesipumppuja, jne.

Moduuli voidaan ohjelmoida toimimaan myös erilaisten tapahtumien perusteella, esimerkiksi vedensyötön katkaisu vesivahingon sattuessa (yhdessä LeaksProtect ilmaisimen kanssa), valojen syttyminen murtohälytyksen yhteydessä yms. Asetukset pysyvät muistissa myös virtakatkon ajan.

Pienikokoinen laite mahtuu helposti kytkentärasiaan tai sähkökeskukseen ja taipuisa antenni takaa vakaan yhteyden. Automaattisia toimintoja voi ohjelmoida Ajax-sovelluksella, ja rele ohjaa niitä joko hälytyksen, painikkeen tai ajastuksen perusteella.

Releyksikköä voidaan ohjata mobiilisovelluksen kautta. Etäisyys Ajax keskusyksikköön voi olla esteettä jopa 1000 metriä.

Ajax Relay rele kodin sähköä tarvitsevien laitteiden ohjaukseen

Ominaisuudet:

Yhteensopivuus: kaikki Ajax Hub-keskukset ja ReX-välivahvistimet

 • Maksimikuorma: 5 A/36 V DC, 13 A/230 V AC
 • Relelähtö: NO/NC
 • Virransyöttö: 7-24 V DC
 • Käyttölämpötila-alue: 0° – +64°C
 • Lämpötilasuojaus: 65°C asennuspaikassa (85°C releen sisäinen)
 • Suojausluokitus: IP20
 • Mitat: 39 x 33 x 18 mm
 • Paino: 25 g

 

Ajax Relay esite

Lue lisää Ajax turvajärjestelmän esitteestä täältä.

Ajax on Euroopan palkituin langaton hälytinjärjestelmä

Jo peruspakettiin sisältyy kaikki, mitä tarvitset kiinteistösi turvaamiseen. Älykäs keskusyksikkö lähettää ilmoituksen puhelimeesi ja halutessasi vartiointiliikkeeseen heti, kun kiinteistön sisätiloja valvovat herkät tunnistimet havaitsevat merkkejä murrosta. Hu2 keskusyksikköön voidaan liittää kamerallinen liiketunnistin, joka lähettää automaattisesti puhelimeesi 1-5 kuvan sarjan, kun havaitsee liikettä tunnistusalueella. Ajax turvajärjestelmään voidaan lisätä myös muiden valmistajien valvontakameroita.

Ajax liiketunnistimet eivät reagoi lemmikkeihin (katso tarkemmat tiedot tuotteista). Ajax on myös suojattu niin, että laitteisto ja ohjelmisto on suojattu sabotaasi-iskuilta. Järjestelmän suunnittelussa on huomioitu mahdolliset uhkat. Ilmaisimissa on sabotaasitunnistin ja radiokanava on häirintäsuojattu. Järjestelmä tunnistaa ulkopuoliset sabotaasiyritykset välittömästi. Virtakatkon aikana järjestelmä antaa siitä ilmoituksen ja jatkaa toimintaa akkuvirralla. Kaikki data on salattua hakkeroinnin varalta. Laite antaa myös hälytyksen, mikäli sen kansi irrotetaan. Jos verkossa on ongelmia, järjestelmä toimii GSM-verkon kautta ja jos GSM-verkossa on ongelmia, järjestelmä toimii Ethernetin tai Wi-Fin kautta. Ilmoitus tulee myös, mikäli yhteys keskusyksikköön katkeaa.

Ajaxin käyttöjärjestelmä on Malevich. Käyttöjärjestelmä pystyy hyödyntämään monikanavaista pilviyhteysprotokollaa. Se pystyy hallinnoimaan satojen radiolaitteiden järjestelmää ja lähettämään samanaikaisesti hälytyksiä IP-kanavissa, puhelimitse ja tekstiviestitse. Siinä on kaikki tarvittavat turvaominaisuudet.

Ajax Cloud pilvipalvelu tarkkailee toimintatilaa kaikkialla kellon ympäri. Ilmaisimen reagoinnista lähtee hälytys palvelimelle ja edelleen käyttäjälle muutamassa millisekunnissa. Järjestelmän asetukset voidaan tehdä etänä esimerkiksi mobiilisovelluksen avulla.

1 arvio tuotteelle Ajax Relay rele kodin sähköä tarvitsevien laitteiden ohjaukseen

 1. Jouni L. (varmistettu kirjoittaja)

  Pieni ja helppo ohjata

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...