Ovipuhelimet, ovikellot ja kulkuhälyttimet

Meiltä löydät ovipuhelimet pieniin ja suuriin kohteisiin. Kulkuhälyttimet sopivat esimerkiksi liiketilan ovelle ilmoittamaan saapuvasta asiakkaasta. Langattoman ovikellon avulla kuulet ovikellon soiton jopa 150 päähän.

Kerrostalon ovipuhelin

Ovipuhelinjärjestelmällä turvaat ja hallinnoit kiinteistösi alueella tapahtuvaa kulkua. Soveltuu niin pieniin kuin suuriinkin kiinteistöihin. Ovipuhelimia on kerrostaloissa ja omakotitaloissa. Yleensä kyseessä on puhelin, jolla voi puhua talosta ulko-ovelle tai portille. Tämän ansiosta ovi voidaan pitää lukittuna ja ehkäistä siten ulkopuolisten liikkumista porraskäytävässä.

Kuvallinen ovipuhelin

Ovipuhelin on yleensä huoneistossa oleva puhelin, jolla voidaan ottaa yhteys ulko-ovelta tai portilta, sekä hyväksyä vieraan saapuminen avaamalla oven tai portin lukitus. Video-ovipuhelinjärjestelmällä ulko-ovelle tai portille saadaan kuva- ja ääniyhteys.

Comelit ovipuhelin

Comelit on yksi suosituimmista ovipuhelimista. Laatutuote, jolla on lukuisia sertifikaatteja tuotteillaan. Comelit on jo monissa kerrostalokohteissa käytössä ja meiltä saa tarvittaessa lisävarusteita järjestelmään.

Comelit ovipuhelin ohje:

HUOM! Uusiessasi ovipuhelinjärjestelmän sisäpuhelinta, tarkasta vanhasta puhelimesta malli! Järjestelmään sopii vain sama malli. Mikäli et löydä kyseistä mallia valikoimastamme, ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@turvatek.fi

Comelit tuotteet

Näytetään tulokset 1–16 / 32