Älykäs valokytkin Ajax LightSwitch

Ajax LightSwitch älykäs valokytkin. Luokkansa paras käyttökokemus.

Kevyellä taustavalolla varustettu valokatkaisija, johon ei tarvitse koskea. LightSwitchissä on suuri kosketusherkkä paneeli, joka reagoi kosketukseen ja siihen, että käsi laitetaan noin 15 mm päähän laitteesta. Paneelin löytää myös pimeässä pehmeän taustavalon ansiosta.

Käyttäjäystävälliseksi ja luotettavaksi suunniteltu valokatkaisija taattua Ajax laatua. Tässä on uuden sukupolven valaistuksen ohjauksessa turvajärjestelmän käyttäjät voivat ohjata laajaa valikoimaa valaistuslaitteita sekä paikan päällä, että etänä Ajax -sovelluksen kautta.

Automaatioskenaariot mahdollistavat myös valojen sytyttämisen aikataulun mukaan turvajärjestelmän pois kytkennän yhteydessä tai hälytyksellä. On myös mahdollista ohjelmoida siten, että yhden kytkimen aktivointi laukaisee kaikki, eli yhdellä liikkeellä sytytät ja sammutat kaikki valot.

Ajax LifeSwitch on helppo asentaa. Siinä on eurooppalaisten kytkimien vakiomitat. Siinä on vaihdettava etupaneeli, joita on saatavilla kahdeksan eri väriä. Tuotevalikoimaan kuuluu myös yksiosaisia, kaksiosaisia, kaksisuuntaisia malleja ja lisäksi eri kokoisia kehyksiä.

Tuotekehityksessä on huomioitu se, että mikään ei ole niin ärsyttävää kuin se, että tällainen valokatkaisija ei toimi. Tähän on kiinnitetty huomiota varmistaen, että olipa kosketus kevyt tai voimakas, missä tahansa paneelin kohdassa, se toimii. Myös kyynärpää tai mikä tahansa kehon osa käy. Siitä huolimatta LifeSwitch ei reagoi häiriöihin.

Ajax lightswitch esite _Turvatek