Ajax SoloButton 2-osainen LightSwitch valokatkaisija

23,50

Ajax uutuus!

Ajax LightSwitch on älykäs valokytkin. Taustavalolla varustettu valokatkaisija, johon ei tarvitse koskea. Käyttäjäystävällinen ja luotettava. Ohjattavissa Ajax sovelluksen avulla.

Ajax SoloButton, 2 osainen LightSwitch valokatkaisija toimii yhdessä Ajax LightCore releen kanssa (2-osainen)

Kuvaus

Älykäs valokytkin Ajaxilta

Ajax uutuus! Ajax LightSwitch älykäs valokytkin. Luokkansa paras käyttökokemus.

Ajax SoloButton on Ajax valokatkaisijan kosketuspainike, joita on saatavilla 1-osaisena ja 2-osaisena. Katkaisijalle tarvitset vastaavan Ajax LightSwitch releen.

Ajax SoloButton valokytkin toimii suurena kosketuspainikkeena, joka aktivoituu myös noin 15 mm etäisyydeltä, eli kosketusta ei tarvita. Valot saadaan päälle vaikka kädet olisi likaiset tai märät. Kosketusherkkä paneeli reagoi myös kosketukseen, niin kevyeen kuin voimakkaaseenkin painallukseen.

Valokatkaisija on varustettu kevyellä taustavalolla. Taustavalo on kytkettävissä myös pois päältä Ajax sovelluksen avulla.

Käyttäjäystävälliseksi ja luotettavaksi suunniteltu valokatkaisija taattua Ajax laatua. Tässä on uuden sukupolven valaistuksen ohjauksessa turvajärjestelmän käyttäjät voivat ohjata laajaa valikoimaa valaistuslaitteita sekä paikan päällä, että etänä Ajax -sovelluksen kautta.

Automaatioskenaariot mahdollistavat myös valojen sytyttämisen aikataulun mukaan turvajärjestelmän pois kytkennän yhteydessä tai hälytyksellä. On myös mahdollista ohjelmoida siten, että yhden kytkimen aktivointi laukaisee kaikki, eli yhdellä liikkeellä sytytät ja sammutat kaikki valot.

Ajax LifeSwitch on helppo asentaa. Siinä on eurooppalaisten kytkimien vakiomitat. Siinä on vaihdettava etupaneeli, joita on saatavilla kahdeksan eri väriä. Tuotevalikoimaan kuuluu myös yksiosaisia, kaksiosaisia, kaksisuuntaisia malleja ja lisäksi eri kokoisia kehyksiä.

Tuotekehityksessä on huomioitu se, että mikään ei ole niin ärsyttävää kuin se, että tällainen valokatkaisija ei toimi. Tähän on kiinnitetty huomiota varmistaen, että olipa kosketus kevyt tai voimakas, missä tahansa paneelin kohdassa, se toimii. Myös kyynärpää tai mikä tahansa kehon osa käy. Siitä huolimatta LifeSwitch ei reagoi häiriöihin.

 

Ajax lightswitch esite _Turvatek

 

 

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ajax SoloButton 2-osainen LightSwitch valokatkaisija”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Samankaltaiset tuotteet

SUOSITTELEMME

MYYDYIMMÄT

PARHAAT ARVOSTELUT