Ajax Hub 2 keskusyksikkö Ajax murtohälytin turvajärjestelmäAjax Hub 2 keskusyksikkö Ajax murtohälytin turvajärjestelmä

Ajax turvajärjestelmän keskusyksikkö Hub 2

269,00

 (216,94 Alv0)

Ajax HUB 2 on älykäs keskusyksikkö ja Ajax turvajärjestelmän sydän. Se tarkkailee ilmaisimia ja välittää tiedot. Ajax Hub 2 keskusyksikköön voidaan liittää kaikki Ajax ilmaisimet.

Kuvaus

Ajax Hub 2 keskusyksikkö

Älykäs Ajax turvajärjestelmän keskusyksikkö Hub 2 on Ajax turvajärjestelmän sydän. Se tarkkailee ilmaisimien toimintaa ja välittää tiedot hälytyksistä omistajalle ja vartiointiliikkeelle.

Ajax Hub2 keskusyksikköön saa liitettyä kaikki Ajax ilmaisimet. Myös liikeilmaisimen, jossa on kamera.

AJAX HUB 2 ominaisuudet:

  • Älykäs keskusyksikkö, jossa Gsm ja Ethernet RJ45- liitäntä
  • kaksi SIM-kortti paikkaa
  • Saa yhdistettyä jopa 100 laitetta
  • Saa yhdistettyä jopa 25 kameraa
  • Enintään 50 käyttäjää
  • Vara-akulla 16h toiminta-aika
  • Ajax turvajärjestelmän HUB2 keskusyksikköön voidaan liittää kameraliikeilmaisin.
  • Toimintataajuus on 868,0-868,6 MHz

Ajax turvajärjestelmän keskusyksikkö Hub 2 toimii Ajax turvajärjestelmän keskuksena. Ajax turvajärjestelmän Hub 2 keskusyksikön avulla voidaan ohjata kaikkia siihen liitettyjä laitteita, kuten ovitunnistin, liiketunnistin, näppäimistö / kauko-ohjain, palohälytin, lasirikkotunnistin jne. Ajax Hub 2 keskusyksikköön voidaan yhdistää jopa 100 laitetta. Järjestelmää voidaan ohjata etäsovelluksen avulla.

Ajax turvajärjestelmä on helppokäyttöinen ja helppo asentaa. Ei johtoja, vaan keskusyksikön yhdistäminen mobiilisovellukseen ja laitteiden kiinnitys, joko ruuvilla tai kaksipuoleisella teipillä.

Hälytys lähtee nopeasti (0,15 sekuntia) myös huonolla yhteydellä. Saatavilla mustana tai valkoisena.

Katso Ajax -esite täältä.

Elisa Laitenetti

Halutessanne voimme liittää toimitukseen mukaan PIN vapaan Elisa laitenetin, joka sopii etäohjattavaan laitteen käyttöön. Liittymä aktivoidaan osoitteessa elisa.fi/laitenetti, jonka jälkeen veloitus Elisan hinnaston mukaisesti. Kuukausimaksu on 3,90 eur (3.8.2021). Avausmaksu 4,90 eur, kuukausihintaan sisältyy 100 kpl SMS/ MMS -viestejä. Toimii 2G, 3G ja 4G verkoissa. Rajoittamaton tiedonsiirto.

Laitenetti vaativiin olosuhteisiin

 

Ajax on Euroopan palkituin langaton hälytinjärjestelmä

Jo peruspakettiin sisältyy kaikki, mitä tarvitset kiinteistösi turvaamiseen. Älykäs keskusyksikkö lähettää ilmoituksen puhelimeesi ja halutessasi vartiointiliikkeeseen heti, kun kiinteistön sisätiloja valvovat herkät tunnistimet havaitsevat merkkejä murrosta. Hub 2 keskusyksikköön voidaan liittää kamerallinen liiketunnistin, joka lähettää automaattisesti puhelimeesi 1-5 kuvan sarjan, kun havaitsee liikettä tunnistusalueella. Ajax turvajärjestelmään voidaan lisätä myös muiden valmistajien valvontakameroita.

Ajax liiketunnistimet eivät reagoi lemmikkeihin (katso tarkemmat tiedot tuotteista). Ajax on myös suojattu niin, että laitteisto ja ohjelmisto on suojattu sabotaasi-iskuilta. Järjestelmän suunnittelussa on huomioitu mahdolliset uhkat. Ilmaisimissa on sabotaasitunnistin ja radiokanava on häirintäsuojattu. Järjestelmä tunnistaa ulkopuoliset sabotaasiyritykset välittömästi. Virtakatkon aikana järjestelmä antaa siitä ilmoituksen ja jatkaa toimintaa akkuvirralla. Kaikki data on salattua hakkeroinnin varalta. Laite antaa myös hälytyksen, mikäli sen kansi irrotetaan. Jos verkossa on ongelmia, järjestelmä toimii GSM-verkon kautta ja jos GSM-verkossa on ongelmia, järjestelmä toimii Ethernetin tai Wi-Fin kautta. Ilmoitus tulee myös, mikäli yhteys keskusyksikköön katkeaa.

Ajaxin käyttöjärjestelmä on Malevich. Käyttöjärjestelmä pystyy hyödyntämään monikanavaista pilviyhteysprotokollaa. Se pystyy hallinnoimaan satojen radiolaitteiden järjestelmää ja lähettämään samanaikaisesti hälytyksiä IP-kanavissa, puhelimitse ja tekstiviestitse. Siinä on kaikki tarvittavat turvaominaisuudet.

Ajax Cloud pilvipalvelu tarkkailee toimintatilaa kaikkialla kellon ympäri. Ilmaisimen reagoinnista lähtee hälytys palvelimelle ja edelleen käyttäjälle muutamassa millisekunnissa. Järjestelmän asetukset voidaan tehdä etänä esimerkiksi mobiilisovelluksen avulla.

Saatat myös pitää...