Ajax KeyPad Plus koodinäppäimistöAjax KeyPad Plus koodinäppäimistö

Ajax KeyPad Plus langaton näppäimistö etälukijalla

145,00

 (116,94 Alv0)

Ajax KeyPad Plus langaton näppäimistö etälukijalla Ajax -turvajärjestelmään. Tukee kortti- ja avaimenperämallisia etätunnisteita.

Kuvaus

Uusi Ajax KeyPad Plus langaton näppäimistö etälukijalla

– Muutoin kuin perus koodinäppäimistö, mutta lisänä Mifare Desfire -lukija. Tukee kortti- ja avaimenperämallisia etätunnisteita.

KeyPad Plus RFID koodinäppäimistö sopii Ajax Hub 2 keskusyksikköön ja Hub Plus keskusyksikköön ja Hub2 Plus keskusyksikköön, sekä ReX toistimeen (ei perus Hub keskusyksikköön).

Langaton näppäimistö helpottaa Ajax -turvajärjestelmän käyttöä. Voit kytkeä järjestelmän päälle ja pois omalla koodillasi tai Tagilla. Uhkakoodin avulla voit lähettää äänettömän hälytyksen suoraan vartiointiliikkeeseen. Ajax näppäimistö sisältää myös yö -tilan ja se on suojattu toistuvan väärän koodin antamiselta. Päälle / pois -kytkentä voidaan tehdä automaattiseksi tai erikseen toimintonäppäimellä.  Asennetaan sisäänkäynnin yhteyteen, mistä näppäimistö on nopeasti saavutettavissa.

Näppäimistön etälukija tunnistaa etätunnisteen luokkansa parhaalla DESFire® -tekniikalla. Tunnistus on nopea ja turvallinen. DESFire® käyttää vahvaa 128-bittistä salausta, joka on käytännössä murtamaton.

Järjestelmä viritetään hälytystilaan etälukijalla tai näppäimistön painalluksella. Virheellinen PIN-koodi voidaan ohjelmoida antamaan hiljaisen hälytyksen. Liian monesta virheellisestä PIN-koodista näppäimistö lukittuu. Mikäli ulkopuolinen henkilö uhkaa sinua, voit palautuskoodin avulla tehdä erillisen hiljaisen hälytyksen samalla, kun purat virityksen.

Keskukseen voidaan ohjelmoida jopa 200 käyttäjää ja KeyPad Plussaan saa saman verran tunnisteita. Tunnisteen käyttäjän ei tarvitse luoda itselleen Ajax tiliä, eikä ladata ohjelmaa puhelimeensa. Pääkäyttäjä voi lisätä ja poistaa tunnisteita, nimetä ne käyttäjien mukaan ja antaa uusille käyttäjille oikeuksia. Lisäksi saman tunnisteen voi liittää 13 eri näppäimistöön, vaikka näppäimistöt olisi kytkettynä eri järjestelmiin.

Ominaisuudet:

  • Yhteensopivuus: Hub Plus-, Hub 2- ja Hub 2 Plus -keskukset, ReX-välivahvistin
  • Paristo: 4 x AA, 1,5 V, litium (sisältyy toimitukseen)
  • Pariston kesto: jopa 4,5 vuotta
  • Käyttölämpötila-alue: -10° – +40°C
  • Mitat: 165 x 113 x 20 mm

 

Tutustu Ajax turvajärjestelmään ja tuotevalikoimaamme täältä.

Ajax KeyPad Plus langaton koodinäppäimistö etälukijalla, käyttöohje (ENG)

 

Lisätiedot

Väri

Musta, Valkoinen

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ajax KeyPad Plus langaton näppäimistö etälukijalla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...