Ale!
Ajax turvajärjestelmän keskusyksikkö Ajax HubAjax turvajärjestelmän keskusyksikkö Ajax Hub

Ajax turvajärjestelmän keskusyksikkö Hub

142,00

 (114,52 Alv0)

Ajax HUB keskusyksikkö ei enää ole saatavilla. Sen korvaa Ajax Hub2

Katso kaikki Ajax tuotteet täältä

Määräalennus Hinta / kpl
2 kpl tai enemmän 134,90

Kuvaus

Ajax HUB keskusyksikkö ei enää ole saatavilla. Katso kaikki Ajax tuotteet täältä

Ajax HUB älykäs keskusyksikkö on Ajax turvajärjestelmän älykäs ohjauspaneeli ja Ajax turvajärjestelmän keskeinen osa. Laite valvoo kaikkien Ajax-ilmaisimien toimintaa ja lähettää välittömästi hälytyssignaalin omistajalle ja vartiointiliikkeelle.

Ajax tarjoaa laajan valikoiman laitteita, jotka voi liittää keskusyksikköön. Hub keskusyksikköön voi liittää jopa 100 laitetta. Ajax turvajärjestelmää voi laajentaa liiketunnistimella, paniikkipainikkeella, savuilmaisimella, liiketunnistimilla ja paljon muulla. Voit tutustua tuotteisiin täällä. Huomioi, että liiketunnistin kameralla voidaan liittää vain Hub 2 keskusyksikköön.

Ajax Hub -keskusyksikkö tarjoaa myös mahdollisuuden hallita kodin sähkölaitteita mobiilisovelluksella tai muiden valmistajien langallisten ilmaisimien ohjaamista langattomasti. Tutustu Ajax transmitteriin, Ajax MultiTransmitteriin sekä kodin sähkölaitteiden mobiiliohjauksen mahdollistavaan Ajax WallSwitchiin.

Ajax HUB ominaisuudet:

  • 2G ja Ethernet
  • 1 SIM-kortti paikka
  • Saa jopa 100 laitetta yhdistettyä
  • Saa jopa 10 kameraa yhdisttettyä
  • Jopa 50 käyttäjää
  • 15h toiminta-aika varaparistolla
  • Toimintataajuus on 868,0-868,6 MHz

Katso Ajax esite täältä

 

Elisa Laitenetti

Halutessanne voimme liittää toimitukseen mukaan PIN vapaan Elisa laitenetin, joka sopii etäohjattavaan laitteen käyttöön. Liittymä aktivoidaan osoitteessa elisa.fi/laitenetti, jonka jälkeen veloitus Elisan hinnaston mukaisesti. Kuukausimaksu on 3,90 eur (3.8.2021). Avausmaksu 4,90 eur, kuukausihintaan sisältyy 100 kpl SMS/ MMS -viestejä. Toimii 2G, 3G ja 4G verkoissa. Rajoittamaton tiedonsiirto.

Laitenetti vaativiin olosuhteisiin

 

Ajax on Euroopan palkituin langaton hälytinjärjestelmä

Jo peruspakettiin sisältyy kaikki, mitä tarvitset kiinteistösi turvaamiseen. Älykäs keskusyksikkö lähettää ilmoituksen puhelimeesi ja halutessasi vartiointiliikkeeseen heti, kun kiinteistön sisätiloja valvovat herkät tunnistimet havaitsevat merkkejä murrosta. Hub 2 keskusyksikköön voidaan liittää kamerallinen liiketunnistin, joka lähettää automaattisesti puhelimeesi 1-5 kuvan sarjan, kun havaitsee liikettä tunnistusalueella. Ajax turvajärjestelmään voidaan lisätä myös muiden valmistajien valvontakameroita.

Ajax liiketunnistimet eivät reagoi lemmikkeihin (katso tarkemmat tiedot tuotteista). Ajax on myös suojattu niin, että laitteisto ja ohjelmisto on suojattu sabotaasi-iskuilta. Järjestelmän suunnittelussa on huomioitu mahdolliset uhkat. Ilmaisimissa on sabotaasitunnistin ja radiokanava on häirintäsuojattu. Järjestelmä tunnistaa ulkopuoliset sabotaasiyritykset välittömästi. Virtakatkon aikana järjestelmä antaa siitä ilmoituksen ja jatkaa toimintaa akkuvirralla. Kaikki data on salattua hakkeroinnin varalta. Laite antaa myös hälytyksen, mikäli sen kansi irrotetaan. Jos verkossa on ongelmia, järjestelmä toimii GSM-verkon kautta ja jos GSM-verkossa on ongelmia, järjestelmä toimii Ethernetin tai Wi-Fin kautta. Ilmoitus tulee myös, mikäli yhteys keskusyksikköön katkeaa.

Ajaxin käyttöjärjestelmä on Malevich. Käyttöjärjestelmä pystyy hyödyntämään monikanavaista pilviyhteysprotokollaa. Se pystyy hallinnoimaan satojen radiolaitteiden järjestelmää ja lähettämään samanaikaisesti hälytyksiä IP-kanavissa, puhelimitse ja tekstiviestitse. Siinä on kaikki tarvittavat turvaominaisuudet.

Ajax Cloud pilvipalvelu tarkkailee toimintatilaa kaikkialla kellon ympäri. Ilmaisimen reagoinnista lähtee hälytys palvelimelle ja edelleen käyttäjälle muutamassa millisekunnissa. Järjestelmän asetukset voidaan tehdä etänä esimerkiksi mobiilisovelluksen avulla.

Saatat myös pitää...