Ajax turvajärjestelmä kamerallaAjax turvajärjestelmä kameralla

Langaton turvajärjestelmä, Ajax StarterKit Hub 2

575,90

 (464,44 Alv0)

Langaton turvajärjestelmä Ajax StarterKit Hub 2 peruspakettiin sisältyy kaikki, mitä tarvitset kiinteistösi turvaamiseen. Ajax on Euroopan palkituin langaton hälytinjärjestelmä ja se suojaa kiinteistösi helposti ja nopeasti.

Poista

Kuvaus

Ajax laajennettu peruspaketti

Langaton turvajärjestelmä Ajax StarterKit Hub 2 on hälytinjärjestelmä kotisi, mökkisi tai liiketilojesi turvaksi ilman kuukausimaksuja! Ajax Hub 2 turvajärjestelmäpakettiin kuuluu liiketunnistin kameralla. Havaitessaan liikkeen, järjestelmä lähettää 1-5 kuvaa puhelinsovellukseen.

Ajax StarterKit Hub2 on laajennettu peruspaketti, jossa Hub 2 on varustettu Wifillä ja 3G:llä, sekä siinä on kaksi SIM-korttipaikkaa.

Ajax StarterKit Hub2 sisältää:

Ajax on Euroopan palkituin langaton hälytinjärjestelmä ja se suojaa kiinteistösi helposti ja nopeasti. Langaton turvajärjestelmä Ajax StarterKit Hub 2 peruspaketti sisältää kaiken mitä tarvitset kiinteistön suojaamiseen. Älykäs keskusyksikkö lähettää ilmoituksen puhelimeesi ja vartiointiliikkeeseen heti kun kiinteistön sisätiloja valvovat herkät tunnistimet havaitsevat merkkejä murrosta. Järjestelmä tunnistaa ulkopuoliset sabotaasiyritykset välittömästi.

Ajax esitteeseen pääset tutustumaan tästä.

 

Ajax on Euroopan palkituin langaton hälytinjärjestelmä

Jo peruspakettiin sisältyy kaikki, mitä tarvitset kiinteistösi turvaamiseen. Älykäs keskusyksikkö lähettää ilmoituksen puhelimeesi ja halutessasi vartiointiliikkeeseen heti, kun kiinteistön sisätiloja valvovat herkät tunnistimet havaitsevat merkkejä murrosta. Hub 2 keskusyksikköön voidaan liittää kamerallinen liiketunnistin, joka lähettää automaattisesti puhelimeesi 1-5 kuvan sarjan, kun havaitsee liikettä tunnistusalueella. Ajax turvajärjestelmään voidaan lisätä myös muiden valmistajien valvontakameroita.

Ajax liiketunnistimet eivät reagoi lemmikkeihin (katso tarkemmat tiedot tuotteista). Ajax on myös suojattu niin, että laitteisto ja ohjelmisto on suojattu sabotaasi-iskuilta. Järjestelmän suunnittelussa on huomioitu mahdolliset uhkat. Ilmaisimissa on sabotaasitunnistin ja radiokanava on häirintäsuojattu. Järjestelmä tunnistaa ulkopuoliset sabotaasiyritykset välittömästi. Virtakatkon aikana järjestelmä antaa siitä ilmoituksen ja jatkaa toimintaa akkuvirralla. Kaikki data on salattua hakkeroinnin varalta. Laite antaa myös hälytyksen, mikäli sen kansi irrotetaan. Jos verkossa on ongelmia, järjestelmä toimii GSM-verkon kautta ja jos GSM-verkossa on ongelmia, järjestelmä toimii Ethernetin tai Wi-Fin kautta. Ilmoitus tulee myös, mikäli yhteys keskusyksikköön katkeaa.

Ajaxin käyttöjärjestelmä on Malevich. Käyttöjärjestelmä pystyy hyödyntämään monikanavaista pilviyhteysprotokollaa. Se pystyy hallinnoimaan satojen radiolaitteiden järjestelmää ja lähettämään samanaikaisesti hälytyksiä IP-kanavissa, puhelimitse ja tekstiviestitse. Siinä on kaikki tarvittavat turvaominaisuudet.

Ajax Cloud pilvipalvelu tarkkailee toimintatilaa kaikkialla kellon ympäri. Ilmaisimen reagoinnista lähtee hälytys palvelimelle ja edelleen käyttäjälle muutamassa millisekunnissa. Järjestelmän asetukset voidaan tehdä etänä esimerkiksi mobiilisovelluksen avulla.

Saatat myös pitää...