Ajax StarterKit Hub 2 langaton turvajärjestelmä

0 out of 5

499,00

Langaton turvajärjestelmä Ajax StarterKit Hub2 peruspakettiin sisältyy kaikki, mitä tarvitset kiinteistösi turvaamiseen. Laitteet omaksi ilman kuukausimaksuja!

Poista

Kuvaus

Ajax Hub 2 aloituspaketti kotisi tai liiketilojesi turvaamiseen

Ajax langaton turvajärjestelmä – kodin tai yrityksen hälytysjärjestelmä

Langaton turvajärjestelmä Ajax StarterKit Hub 2 on hälytinjärjestelmä kotisi, mökkisi tai liiketilojesi turvaksi ilman kuukausimaksuja! Ajax turvajärjestelmä valvoo tulipalojen-, murtojen ja / tai vesivahinkojen varalta silloin, kun olet itse poissa. Voit ohjata ja valvoa järjestelmää puhelinsovelluksella. Hälytykset saat puhelimeesi tai suoraan vartiointiliikkeeseen.

  • Langaton Ajax turvajärjestelmä valvoo kotisi tai yrityksesi turvallisuutta ja on erittäin helppokäyttöinen
  • Hälytykset omaan puhelimeen tai vartiointiliikkeeseen
  • Voit halutessasi pitää ovia suojattuna yöaikaan
  • Hätäpainikkeet
  • Liikeilmaisin ei havainnoi alle 25 kg eläimiä
  • Takuu 2 vuotta
  • Tarvitsee Gsm sim-kortin tai RJ45 Ethernet liitännän. Ei muita kuukausimaksuja.
  • Voidaan laajentaa sekä lisätä palo- ja kosteusilmaisimet
  • Lisävarusteena saatavana kamerat.
  • Asennuksen voit tehdä itse. Ilmaisimet kiinnitetään joko ruuveilla tai kaksipuoleisella teipillä ja yhdistetään keskusyksikköön QR-koodin avulla. Helppoa!

Ajax Hub 2 turvajärjestelmäpakettiin kuuluu liiketunnistin kameralla. Kun tunnistin havaitsee liikettä, järjestelmä lähettää välittömästi 1-5 kuvaa puhelinsovellukseesi.

Ajax StarterKit Hub2 sisältää:

 

Murtohälyttimestä varoittavat tarrat toimivat jo tehokkaana varkauksien ennaltaehkäisynä. Varoitustarra sisältyy toimitukseen (3 kpl kokoa 76 x 49 mm ja 1 kpl kokoa 121 x 84 mm).

Ajax on Euroopan palkituin langaton hälytinjärjestelmä ja se suojaa kiinteistösi helposti ja nopeasti. Langaton turvajärjestelmä Ajax StarterKit Hub2 peruspaketti sisältää kaiken mitä tarvitset kiinteistön suojaamiseen. Älykäs keskusyksikkö lähettää ilmoituksen puhelimeesi ja vartiointiliikkeeseen heti kun kiinteistön sisätiloja valvovat herkät tunnistimet havaitsevat merkkejä murrosta. Järjestelmä tunnistaa ulkopuoliset sabotaasiyritykset välittömästi. Mikäli haluat hälytyksen suoraan vartiointiliikkeeseen, Securitas hälytysvalvonta maksaa 26,50 eur / kk.

Ajax esitteeseen pääset tutustumaan tästä.

Lue lisää Ajaxin tarjoamista mahdollisuuksista täältä.

Elisa Laitenetti

Halutessanne voimme liittää toimitukseen mukaan PIN vapaan Elisa laitenetin, joka sopii etäohjattavaan laitteen käyttöön. Liittymä aktivoidaan osoitteessa elisa.fi/laitenetti, jonka jälkeen veloitus Elisan hinnaston mukaisesti. Kuukausimaksu on 3,90 eur (3.8.2021). Avausmaksu 4,90 eur, kuukausihintaan sisältyy 100 kpl SMS/ MMS -viestejä. Toimii 2G, 3G ja 4G verkoissa. Rajoittamaton tiedonsiirto.

Laitenetti vaativiin olosuhteisiin

 

Ajax on Euroopan palkituin langaton hälytinjärjestelmä

Jo peruspakettiin sisältyy kaikki, mitä tarvitset kiinteistösi turvaamiseen. Älykäs keskusyksikkö lähettää ilmoituksen puhelimeesi ja halutessasi vartiointiliikkeeseen heti, kun kiinteistön sisätiloja valvovat herkät tunnistimet havaitsevat merkkejä murrosta. Hub 2 keskusyksikköön voidaan liittää kamerallinen liiketunnistin, joka lähettää automaattisesti puhelimeesi 1-5 kuvan sarjan, kun havaitsee liikettä tunnistusalueella. Ajax turvajärjestelmään voidaan lisätä myös muiden valmistajien valvontakameroita.

Ajax liiketunnistimet eivät reagoi lemmikkeihin (katso tarkemmat tiedot tuotteista). Ajax on myös suojattu niin, että laitteisto ja ohjelmisto on suojattu sabotaasi-iskuilta. Järjestelmän suunnittelussa on huomioitu mahdolliset uhkat. Ilmaisimissa on sabotaasitunnistin ja radiokanava on häirintäsuojattu. Järjestelmä tunnistaa ulkopuoliset sabotaasiyritykset välittömästi. Virtakatkon aikana järjestelmä antaa siitä ilmoituksen ja jatkaa toimintaa akkuvirralla. Kaikki data on salattua hakkeroinnin varalta. Laite antaa myös hälytyksen, mikäli sen kansi irrotetaan. Jos verkossa on ongelmia, järjestelmä toimii GSM-verkon kautta ja jos GSM-verkossa on ongelmia, järjestelmä toimii Ethernetin tai Wi-Fin kautta. Ilmoitus tulee myös, mikäli yhteys keskusyksikköön katkeaa.

Ajaxin käyttöjärjestelmä on Malevich. Käyttöjärjestelmä pystyy hyödyntämään monikanavaista pilviyhteysprotokollaa. Se pystyy hallinnoimaan satojen radiolaitteiden järjestelmää ja lähettämään samanaikaisesti hälytyksiä IP-kanavissa, puhelimitse ja tekstiviestitse. Siinä on kaikki tarvittavat turvaominaisuudet.

Ajax Cloud pilvipalvelu tarkkailee toimintatilaa kaikkialla kellon ympäri. Ilmaisimen reagoinnista lähtee hälytys palvelimelle ja edelleen käyttäjälle muutamassa millisekunnissa. Järjestelmän asetukset voidaan tehdä etänä esimerkiksi mobiilisovelluksen avulla.

Samankaltaiset tuotteet

SUOSITTELEMME

MYYDYIMMÄT

PARHAAT ARVOSTELUT