Ajax Button monitoimipainike. Hätäpainike jolla voidaan ohjata kodin sähkölaitteitaAjax Button monitoimipainike. Hätäpainike jolla voidaan ohjata kodin sähkölaitteita

Ajax Button langaton hätäpainike

33,90

 (27,34 Alv0)

Ajax Button monitoimipainike. Hätäpainike lähettää tiedon hätänapin painalluksesta muille käyttäjille, sekä valitulle taholle. Monitoimipainike mahdollistaa myös Ajax -järjestelmän ohjauksen painikkeen avulla.

Kuvaus

Ajax Button hätäpainike / kauko-ohjain Ajax järjestelmän ohjaukseen

Ajax Button langaton hätäpainike. Hätätilanteessa apua voi kutsua nopeasti paikalle napin painalluksella. Hätänapin antama tieto välittyy muille järjestelmän käyttäjille ja valitulle ulkopuoliselle taholle. Väärien hälytysten estämiseksi painikkeen voi ohjelmoida reagoimaan vain esimerkiksi pitkään painallukseen tai kaksoispainallukseen. Mahdollisia hälytystiloja ovat tunkeutuminen, tulipalo, kaasuvuoto, lääketieteellinen avunpyyntö ja paniikkipainike.

Painiketta voi käyttää myös ohjaamaan esimerkiksi valoja, kodinkoneita, kaihtimia, lukkoja, porttia, jne. mikäli sähköä käyttävä laite on kytketty osaksi Ajax turvajärjestelmää esimerkiksi Ajax WallSwitchin ja Ajax Relayn avulla.

Ajax Button voidaan kiinnittää haluttuun paikkaan mukana tulevalla kaksipuoleisella teipillä, tai erikseen myytävällä Ajax Holder telineellä. Ajax Button langaton hätäpainike kulkee mukana myös kaulanauhassa.

Liitetään Ajax keskusyksikköön. Saatavilla valkoisena ja mustana.

Ominaisuudet:

  • Painikkeiden lukumäärä: 1 kpl
  • Paristo: CR2032 (sisältyy toimitukseen)
  • Pariston kesto: jopa 5 vuotta
  • Käyttölämpötila-alue: -10° – +40°C
  • Suojausluokitus: IP55
  • Mitat: 47 x 35 x 13 mm
  • Paino: 16 g

 

Tutustu Ajax turvajärjestelmän esitteeseen täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ajax Button langaton hätäpainike”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...