Ale!
Ajax MotionCam Outdoor PIR liikeilmaisin ja kamera ulkotiloihin.Ajax MotionCam Outdoor PIR liikeilmaisin ja kamera ulkotiloihin.

Ajax MotionCam Outdoor PIR liikeilmaisin kameralla ulkotiloihin

299,00

 (241,13 Alv0)

UUTUUS! Tulossa myyntiin lokakuussa 2021

Ajax MotionCam Outdoor PIR liikeilmaisin kameralla ulkotiloihin. Ulkotiloihin tarkoitettu Ajax langaton liiketunnistin kameralla. Liiketunnistin lähettää hälytyksen välittömästi havaitessaan liikettä tunnistusalueella.

Tilaus toimitetaan jälkitoimituksena.

 

Varastossa

Kuvaus

Ulkotiloihin tarkoitettu kameralla varustettu langaton Ajax MotionCam Outdoor liiketunnistin

Ajax MotionCam Outdoor PIR liikeilmaisin kameralla ulkotiloihin lähettää hälytyksen välittömästi havaitessaan liikettä tunnistusalueella ja lähettää mobiilisovelluksen 2-5 kuvan kuvasarjan. Kamera reagoi heti ja ottaa valokuvan ja lähettää sen vastaanottajalle 9 sekunnissa. Jeweller -tekniikka mahdollistaa hälytystiedon liikkumisen sekunnin murto-osassa. Kuvat vahvistaa mitä paikanpäällä tapahtuu ja säästää turhilta huolilta ja vartiointiliikkeiden turhilta käynneiltä. IR-valojen ansiosta valokuvia voidaan ottaa myös pimeässä.

Langaton ulkotilojen Dual-PIR -liikeilmaisin lemmikkieläintunnistuksella, valokuvakameralla ja Antimasking-ominaisuudella

Lemmikkieläintunnistus tarkoittaa, ettei kamera reagoi eläimiin ja Antimasking -ominaisuuden ansiosta tunnistin hälyttää, mikäli se yritetään peittää jollain.

Tunnistaa ihmisen läsnäolon kahdella passiivisella infrapunasensorilla, joiden tietoa vertaillaan keskenään väärien hälytysten välttämiseksi. Ilmaisin säätää tunnistusherkkyyttä automaattisesti lämpötilasta riippuen, jotta tunnistus olisi aina mahdollisimman tarkka. LISA-algoritmin (Live Intelligent Spectrum Analysis) avulla ilmaisin osaa suodattaa esim. puiden ja pensaiden heilumisesta sekä hyönteisistä johtuvat väärät hälytykset.

Digitaalinen signaalinkäsittelyalgoritmi vähentää esimerkiksi kotieläinten aiheuttamia vääriä hälytyksiä. Yksityisyytesi on suojattu, sillä MotionCam Outdoor -ilmaisimen kamera ottaa kuvia ainoastaan liiketunnistuksen perusteella. Lisäksi tieto kulkee salattuna koko matkan Ajax-pilvipalveluun saakka. Kukaan ei voi vakoilla sinua omalla pihallasi.

Kameralla varustettu liiketunnistin ottaa tarkkaa kuvasarjaa säästä ja kellonajasta riippumatta. Erittäin nopea reagointi ja hyvä kuvanlaatu.

Yhteensopiva vain Hub2 Tai Hub 2 Plus keskusyksiköiden kanssa, jotka tukevat Wings -tekniikkaa (valokuvan lähetykseen käytettävää nopeaa tekniikkaa). Saatavilla vain valkoisena.

Katso Ajax turvajärjestelmän esite täältä.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ajax MotionCam Outdoor PIR liikeilmaisin kameralla ulkotiloihin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...