ALE

Ajax FireProtect 2 AC (230V) 2-in-1 lämpö-/savuilmaisin

Alkuperäinen hinta oli: €129,00.Nykyinen hinta on: €117,00.

Koe vertaansa vailla oleva kotitalouksien paloturvallisuus FireProtect 2 AC:n avulla. Verkkovirralla toimiva tarkkuus, nopea havaitseminen ja saumaton liitettävyys. Paranna kotisi turvallisuutta vaivattomasti edistyksellisellä tekniikalla.

Poista

Kuvaus

Paranna kodin turvallisuutta FireProtect 2 AC palovaroittimen avulla

Ajax palovaroitin 230V, Uutuus on saapunut! Valkoisena tai mustana.

Markkinoiden tyylikkäin ja monipuolisin  230V palovaroitin. Varakäyntiakku, ei paristonvaihtoa!

FireProtect 2 AC on 230V verkkovirtaan kytkettävä palovaroitin, joka on suunniteltu huolellisesti kotitalouksien paloturvallisuutta varten. Tässä tarkkaan suunnitellussa ilmaisimessa on ainutlaatuinen savukammio, joka pysyy pölytiiviinä ja hyönteisiä läpäisemättömänä, eikä sitä tarvitse puhdistaa säännöllisesti. Koe uusi luotettavuustaso, sillä kaksoisoptinen spektrianturi erottaa välittömästi savun höyrystä ja minimoi vääriä hälytyksiä.

Varmista kotisi turvallisuus FireProtect 2 AC -palovaroittimella, jossa edistyksellinen teknologia ja harkittu suunnittelu yhdistyvät luodakseen palovaroittimen, joka asettaa uudet standardit asuinrakennusten turvallisuudelle. Tyylikäs, joten sopii myös uusiin kohteisiin, joissa vaade verkkovirtaan kytkettävistä palovaroittimista.

 

Nopea havaitseminen, minimoidut väärät hälytykset

FireProtect 2 AC:n ytimessä on kaksoisoptinen spektrianturi, joka erottaa savun höyrystä vertaansa vailla olevalla tarkkuudella. Tämä huipputeknologia varmistaa, että väärien hälytysten määrä on mahdollisimman pieni, ja tarjoaa sinulle luotettavan ja tehokkaan palonhavaitsemisjärjestelmän.

Kaksi termistoria täydentää anturia, jotka reagoivat nopeasti synteettisten materiaalien palamiseen ja nopeaan lämmönnousuun. Edistyksellisen ohjelmiston ansiosta Ajax FireProtect 2 AC ei ole pelkkä ilmaisin, vaan ennakoiva vartija, joka reagoi älykkäästi mahdollisiin uhkiin ja pitää kotisi turvassa.

 

Yhdistä, suojaa, asenna – vaivattomasti.

FireProtect 2 AC menee yksittäistä havaitsemista pidemmälle. Ajax Hubin avulla voit kytkeä useita ilmaisimia toisiinsa, jolloin muodostuu yhdistetty turvaverkko. Jopa ilman hub-yhteyttä hälytykset siirtyvät saumattomasti ilmaisimelta toiselle, mikä takaa laajan kattavuuden kodissasi.

Hyvin harkittu suunnittelu ulottuu myös asennukseen, jossa on SmartBracket-kiinnitysalusta, WAGO 221 -liittimet ja intuitiiviset sovelluksen sisäiset asetukset. Paranna kotisi turvallisuutta vaivattomasti FireProtect 2 AC:llä – jossa liitettävyys kohtaa mukavuuden.

 

FireProtect 2 AC palovaroittimen Ominaisuudet:

 • Tunnistustyyppi: savu/optinen, lämpötila (A1R)
 • Hälytyslämpötila: +64°C
 • Lämmönnousun tunnistus: yli 10°C minuutissa
 • Testi- ja vaimennuspainike
 • Sisäänrakennettu sireeni sekä kolme LED-merkkivaloa
 • Äänenvoimakkuus: 85 dB (3 m etäisyydellä)
 • Käyttöjännite: 110-240 V AC
 • Virrankulutus: maks. 2 W
 • Paristovarmennus: jopa 10 vuotta (ei vaihdettavissa)
 • Käyttölämpötila-alue: 0° – +50°C, sisäkäyttöön
 • Mitat: 122 x 122 x 54 mm
 • Saatavana värit: Valkoinen ja musta
 • Toimii myös ilman Hub keskuslaitetta!

Lisätiedot

Väri

Valkoinen, Musta

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ajax FireProtect 2 AC (230V) 2-in-1 lämpö-/savuilmaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Samankaltaiset tuotteet

SUOSITTELEMME

MYYDYIMMÄT

PARHAAT ARVOSTELUT