Tärinäilmaisin 2GTärinäilmaisin 2G

Tärinäilmaisin CD400

69,00

 (55,65 Alv0)

Tärinäilmaisin CD400 antaa luotettavan suojan ikkunoille, oville ja ikkunoille, jotka ovat pehmeämpää materiaalia voimalla käytettäviä murtautumistyökaluja vastaan.

Ei varastossa

Kuvaus

Tärinäilmaisin, jonka herkkyysaste on säädettävissä

Tärinäilmaisin CD400 antaa luotettavan suojan ikkunoille, oville ja ikkunoille, jotka ovat pehmeämpää materiaalia voimalla käytettäviä murtautumistyökaluja vastaan. Ilmaisimella on digitaalinen signaalin käsittely kehittyneellä havaitsemisalgoritmilla. Tämä tarkoittaa, että ilmaisimella on korkea havaitsemiskyky ja korkea immuniteetti ympäristössä olevia häiriöitä vastaan.

Herkkyysilmaisin CD400 on helposti säädettävissä potentiometrin avulla. Ilmaisimen toimivuutta testattaessa suosittelemme käytetttäväksi testauslaite CT400, mikä tuottaa oikean murtautumisen kaltaisia taajuuksia. Ilmaisin tuntee korkea-amplitudiset ja lyhytkestoiset värähtelyt. Se sisältää pulssilaskurin (valittavissa on 1-4 pulssia), jotka hälyttävät, kun annettu määrä pulsseja on havaittu. Räjähdyskanava ohittaa pulssilaskurin riippumatta pulssien määrästä ja herkkyysasteesta.

Tärinäilmaisinta voidaan käyttää materiaaleilla, joissa on useampia osia, kuten ovikarmeissa, tiili- tai betoniseinissä, katossa, lattioissa jne. Ilmaisin on varustettu LED-hälytysilmaisimella ja sabotaasikoskettimella, jotka suojaavat kotelon avaamisyrityksiltä.

Asennettaessa betoni- tai betonintyyppisille pinnoille käytä erityistä MP400 asennuslevyä. Kun asennat ilmaisimen ulkotiloihin tai kylmiin tiloihin tulee käyttää WH400 kotelointia.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tärinäilmaisin CD400”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...