Seisminen kassakaappi-ilmaisin G3

244,00

Seisminen ilmaisin VD500 antaa varman havaitsemisen ja korkean luotettavuuden tarpeettomia hälytyksiä

Kuvaus

Seisminen ilmaisin VD500

Seisminen kassakaappi-ilmaisin G3 antaa varman havaitsemisen ja korkean luotettavuuden tarpeettomia hälytyksiä vastaan asennettaessa esim. asekaappiin, maksuautomaattiin, pankkiautomaattiin, kassakaappiin, betoniseinään jne. Se havaitsee tunkeutumisyritykset, joissa käytetään räjähteitä tai mekaanisia työkaluja, kuten timanttiporakonetta, katkaisulaikkaa, hiomakoneita ja lämpötyökaluja.

VD500-ilmaisimella on digitaalinen signaalin käsittely DSP (Digital Signal Processing) kehittyneellä havaitsemisalgoritmilla. Tämä tarkoittaa sitä, että ilmaisimella on korkea havaitsemiskyky ja korkea immuniteetti ympäristössä olevia häiriöitä vastaan. Ilmaisimella on kolme erillistä havaitsemiskanavaa, integraatiokanava (havaitsee heikkoja signaaleja), laskentakanava (jopa neljä eri tapahtumaa) sekä räjähdyskanava (hallitsee voimakkaat signaalit, joissa lyhyt kesto). Herkkyys ja suojattavan esineen tyyppi valitaan DIP-kytkimen kautta. Ilmaisin on kooltaan pieni, mikä mahdollistaa sen sopivuuden asennukseen, missä tilaa on rajoitetusti.Asennuksen yhteydessä tulee varmistaa, että ilmaisin on tiukasti kiinni alustassa. Asennettaessa betoni- tai tiiliseinään täytyy aina käyttää erityistä asennuslevyä MP500 ankkuripultilla. Hankalissa ympäristöissä ulko- tai sisätiloissa käytetään erityistä kotelointia, WH400 kotelossa on sisäänrakennettu lämpöelementti sopivan lämpötilan ja kosteuden saamiseksi ilmaisimelle.

VD500 on varustettu visuaalisella hälytysindikoinnilla (LED), lämpötilasensorilla, joka hälyttää 98°C, sabotaasisuoja kotelon irrottamista ja avausta vastaan sekä itsetestaus generaattori erillisellä tulolla itsetestauksen ohjaukselle.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Seisminen kassakaappi-ilmaisin G3”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Samankaltaiset tuotteet

SUOSITTELEMME

MYYDYIMMÄT

PARHAAT ARVOSTELUT