Seisminen kassakaappi-ilmaisin G2Seisminen kassakaappi-ilmaisin G2

Seisminen kassakaappi-ilmaisin G2

165,00

 (133,06 Alv0)

Seisminen ilmaisin VD400 antaa varman havaitsemisen ja korkean luotettavuuden tarpeettomia hälytyksiä vastaan asennettaessa teräs- tai betonipinnoille kuten asekaapit, maksuautomaatit, pankkiautomaatit, kassakaapit, betoniseinät jne.

Ei varastossa

Kuvaus

Seisminen ilmaisin VD400

antaa varman havaitsemisen ja korkean luotettavuuden tarpeettomia hälytyksiä vastaan asennettaessa teräs- tai betonipinnoille kuten asekaapit, maksuautomaatit, pankkiautomaatit, kassakaapit, betoniseinät jne.

VD400 havaitsee tunkeutumisyritykset, joissa käytetään räjähteitä ja mekaanisia työkaluja kuten timanttiporakoneet, katkaisulakat, hiomakoneet ja lämpötyökalut. Ilmaisimen luotettavuus taataan kolmen riippumattoman havaintokanavan kautta, DPS (Digital Signal Processing) tapahtumista prosessorissa sekä kehittynyt algoritmi signaalin käsittelyä varten. Tämä algoritmi antaa myös korkean immuniteetin ympäristössä olevia häiriöitä vastaan. On tärkeää asentaa ilmaisin siten, että kontakti alustan kanssa on hyvä ja ehdottomasti välttää alustan pinnassa olevia liitoksia.

Asennettaessa betoni- tai tiiliseinille täytyy aina käyttää erityistä asennuslevyä MP400 ankkuripultilla. Hankalissa ympäristöissä ulko- tai sisätiloissa käytetään erityistä kotelointia. WH400:ssa on sisäänrakennettu lämpöelementti, jotta kosteus pysyisi kriittisten arvojen alla.

Seisminen ilmaisin VD400 on varustettu visuaalisella hälytysindikoinnilla (LED) ja sabotaasikytkimellä.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Seisminen kassakaappi-ilmaisin G2”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...