Akkutoiminen palovaroitin ja etäohjain

158,00

Laadukas palovaroitin mallia EI650IRF, sekä siihen yhdistettävissä oleva langaton etäohjain EI450. Palovaroittimen testaus ja vaimennus yhdestä napista käden ulottuvilta.

Voit ostaa myös useamman palovaroittimen tai samaan sarjaan kuuluvan lämpöilmaisimen tai häkävaroittimen, jolloin kaikki ilmaisimet ovat ketjutettavissa yhteen. Kaikki ovat myös testattavissa ja vaimennettavissa yhden etäohjaimen kautta. RadioLINK -toiminnolla voidaan ketjuttaa jopa 12 laitetta yhteen järjestelmään.

Kuvaus

Palovaroitin, jonka voi testata ja vaimentaa käden ulottuvilta

Palovaroittimen säännöllinen testaus on todella tärkeää. Se on kuitenkin hankalaa, jos palovaroitin sijaitsee korkealla katossa. Tähän ratkaisuna on akkutoiminen palovaroitin, jossa ei ole paristonvaihtohuolia, ja jonka testaus onnistuu etäohjaimesta. Jos kävisi niin, että tulisi väärä hälytys, palovaroittimen voi myös vaimentaa etäohjaimen kautta.

Samaan järjestelmään on mahdollista liittää useampi palovaroitin. Malli on EI650IRF. Palovaroittimet voidaan myös ketjuttaa, jolloin yhden havaitessa savua, kaikki hälyttää. Jos kotona on sellainen paikka, jossa tulisi herkästi vääriä hälytyksiä, kuten keittiössä tai kodinhoitohuoneessa, sinne voi asentaa lämpöhälyttimen. Myös se on ketjutettavissa tämän palovaroittimen kanssa, jos se on mallia EI603RF.

Akkutoiminen palovaroitin EI650IRF

EI650IRF on akkutoiminen palovaroitin, jossa on RadioLINK -toiminto, jonka avulla palovaroitin on yhdistettävissä etäohjaimeen. Palovaroitin on varustettu 10 vuoden litiumakulla, joka tarkoittaa, että akku kestää koko palovaroittimen elinkaaren. Merkkiääni varoittaa, jos akku on vähissä. Palovaroitin tulee uusia 10 vuoden välein, joten tässä mallissa hälytysääni tarkoittaa, että on aika uusia palovaroitin.

Palovaroittimessa on lisäksi AudioLINK -sovellus, jonka avulla ilmaisimen toimintaa, likaantumista ja hälytysmuistia voi selata mobiilisovelluksella. Tämä voi olla tärkeää kiinteistönhoitajalle tai omaisille.

Palovaroittimella on 5 vuoden takuu, Eurooppalaista laatua.

Langaton etäohjain EI450

Etäohjaimella testataan, vaimennetaan ja paikannetaan varoittimet ilman tarvetta nousta katon tasoon. Koko järjestelmän toimivuus voidaan testata testipainikkeella. Vaimennuspainikkeella saadaan vaimennettua kaikki järjestelmään kytketyt palovaroittimet. Paikannuspainikkeella saadaan hiljennettyä kaikki muut palovaroittimet, paitsi se, joka on ensimmäisenä hälyttänyt. Hälytysmuisti kertoo tapahtuneesta hälytyksestä, kun ketään ei ollut paikalla.

  • Intuitiivinen yksipainikkeinen ohjain
  • Testi, vaimennus, paikannus ja hälytysmuisti
  • Yhteenliitettävä RadioLINK -moduulilla varustettujen EI141, EI3000 ja EI208D tuotteiden kanssa
  • Litiumakku
  • Sähkönumero 71 379 40

 

Palovaroitin etäohjaimella

EI-Electronics-esite_2023

EI450_käyttöohje

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Akkutoiminen palovaroitin ja etäohjain”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Samankaltaiset tuotteet

SUOSITTELEMME

MYYDYIMMÄT

PARHAAT ARVOSTELUT