Housegard Mantle sammutuspeite 120×120 cm, Design Edition, valkoinen

46,90

Tyylikkään valkoisen ulkokuorensa ansiosta Housegard Mantle sammutuspeite sopii erinomaisesti esimerkiksi keittiön seinään kiinnitettäväksi, josta se on helppo ottaa käyttöön yllättävän tulipalon sattuessa.

Kuvaus

Tyylikäs sammutuspeite antaa turvaa yllättävissä tulipalotilanteissa

Tunnettu teollinen muotoilija Lars Wettre on yhdistänyt saumattomasti nykyaikaista tyyliä ja ajatonta hienostuneisuutta Mantle-suojapeitolla. Innovatiivinen palopeitto, joka on suunniteltu integroitumaan saumattomasti kotiisi ja on helposti saatavilla tulipalon sattuessa. Mantle on saanut kansainvälisen Red Dot Award 2023 -palkinnon, joka edustaa modernin muotoilun huippua.

Tämä silikonipinnoitteella valmistettu sammutuspeite kestää hyvin uudelleen syttymistä ja sammuttaa pienet tulipalot nopeasti ja tehokkaasti. Se kestää jopa 500 °C:n lämpötilaa, joten se takaa puhtaan sammutusprosessin ilman jälkikäteistä puhdistusta. Tuote on huolellisesti pakattu ylelliseen laatikkoon, jonka ulkokuori on irrotettavissa ja jonka alta paljastuu erillinen lahjapakkaus. Tämä EN-hyväksytty sammutuspeite on koristeltu punaisilla tarroilla, joissa on käyttöohjeet kaikilla pohjoismaisilla kielillä, ja sillä on 5 vuoden takuu, joka tarjoaa sekä tyyliä että mielenrauhaa.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Housegard Mantle sammutuspeite 120×120 cm, Design Edition, valkoinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Samankaltaiset tuotteet

SUOSITTELEMME

MYYDYIMMÄT

PARHAAT ARVOSTELUT