Häkävaroitin, EI208DW ja EI208DW-RF

68,0097,00

Erittäin laadukas ja varmatoiminen akkukäyttöinen häkävaroitin EI208DW ja EI208DW-RF

Poista

Kuvaus

Akkukäyttöinen häkävaroitin

EI208DW häkävaroitin on laadukas Irlannissa valmistettu tuote. Ei hälyttele turhia, mutta toimii silloin, kun pitääkin. Ilman paristonvaihtohuolia.

EI208DW-RF on varustettu RadioLINK moduulilla, jonka ansiosta häkäilmaisin voidaan ketjuttaa toisiin EI Electronics häkä- ja palovaroittimiin. Ketjuttamisen ansiosta, kun yksikin ilmaisin havaitsee savua tai häkäilmaisin häkäkaasua, kaikki hälyttävät.

Ilmaisella AudioLINK-mobiilisovelluksella voidaan tarkkailla esimerkiksi ilmaisimen toimintaa ja likaantumista sekä paikantaa tai hiljentää hälytyksiä.

  • Erittäin laadukas ja varmatoiminen häkävaroitin
  • Ilmoittaa häkäpitoisuuden numeroarvona ja pariston keston nestekidenäytöllä
  • Litiumakku, joka kestää ilmaisimen elinajan
  • Testi-/vaimennuspainike
  • Hälytysmuistiin tallentuu korkeat hiilimonoksidipitoisuudet
  • Optiona etäohjaus ja langaton ketjutus
  • EN50291:2001
  • Häkävaroitin on suositeltavaa puhdistaa imuroimalla 1-2 kertaa vuodessa.

Häkävaroitin mittaa häkäpartikkeleiden pitoisuuden ilmassa ja ilmoittaa tuloksen nestekidenäytöllä. Hälytys aiheutuu EN-standardin vaatimusten mukaisesti.

Häkäilmaisin ilmoittaa näytöllä myös akun keston. Akku kestää ilman latausta koko ilmaisimen kestoiän eli vähintään 10 vuotta. (Häkäilmaisimet tulee vaihtaa kymmenen vuoden välein – merkistä riippumatta!) Akkua ei siis tarvitse ladata kertaakaan ilmaisimen käyttöaikana!

Häkävaroittimet eivät ole asunnoissa pakollisia, mutta suosittelemme varoittimen hankkimista tiloihin, joissa on takka, kaasuhella tai muu tulisija. 

Tulipalo ei suinkaan ole ainoa varautumisen arvoinen asia, myös häkä voi olla kohtalokasta. Karkeiden arvioiden mukaan Suomessa kuolee vuosittain toistakymmentä ihmistä häkään muulloin kuin tulipalotilanteissa. Tällöin on syynä useimmiten tulisijan väärä käyttö tai nestekaasulaitteiden yhteydessä palamisilman puute.

Tilaa tästä kunnon häkävaroitin!

Lisätiedot

Valitse EI208DW tai EI208DW-RF

EI208DW, EI208DW-RF

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Häkävaroitin, EI208DW ja EI208DW-RF”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Samankaltaiset tuotteet

SUOSITTELEMME

MYYDYIMMÄT

PARHAAT ARVOSTELUT