Autotallin Palovaroitin ulkosireenilläAutotallin Palovaroitin ulkosireenillä

Palovaroitin ulkosireenillä

479,00

 (386,29 Alv0)

Palovaroitin ulkosireenillä.

Soveltuu autotalliin, jossa sähköauton latauspistoke. Langaton palovaroitin, joka hälyttää myös autotallin ulkopuolella.

Varastossa

Kuvaus

Langaton palovaroitin autotalliin, jossa on sähköauton latauspistoke

Palovaroitin ulkosireenillä

Sähköautojen latauspistokkeet yleistyvät. Useiden vakuutusyhtiöiden suojeluohjeiden mukaan ajoneuvoja ei saa ladata sisätiloissa, ellei kyseinen tila ole suunniteltu ja tarkoitettu ajoneuvojen säilytykseen tai pysäköintiin. Lisäksi tällaiset tilat tulee varustaa sellaisilla palovaroittimilla, jotka hälyttävät myös tilan ulkopuolella.

Tähän tarkoitukseen olemme luoneet tuotepaketin, johon sisältyy langaton palovaroitin, sekä langaton ulkosireeni. Ilmaisimet yhdistää keskusyksikkö, joka vaatii sähköpistokkeen. Laitteiden asennus onnistuu keneltä vaan, eikä vaadi kaapelointia. Vaatii SIM-kortin Laitenetti esim. Elisalla 3,90 e/ kk.

Mikäli palovaroitin hälyttää, saat siitä tiedon myös älypuhelimeesi. Ilmaisinten tarkastus ja hallinta (kuten sireenin vaimentaminen) onnistuu myös puhelinsovelluksen avulla.

Huom! Palovaroitin on sisäkäyttöön, joten autotallin lämpötilan tulee pysyä plussan puolella. Sireeni on tarkoitettu ulkokäyttöön.

Lisäilmaisimia voit tilata täältä.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Palovaroitin ulkosireenillä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...