PalovaroitinPalovaroitin

Optinen palovaroitin, Fireangel, 10 vuoden paristolla

(1 tuotearvio)

33,90

 (27,34 Alv0)

Optinen palovaroitin 10 vuoden paristolla

Varastossa

Määräalennus Hinta / kpl
3 kpl tai enemmän 32,21
5 kpl tai enemmän 30,51

Kuvaus

Optinen palovaroitin, Fireangel, 10 vuoden paristolla ST-622

FireAngel-palovaroittimien uraauurtava Thermoptek-tekniikka hyödyntää uusinta optista sensoriteknologiaa kahden lämpötila-anturin tukemana. Tuloksena on varoittimen kyky reagoida nopeammin sekä hitaasti kyteviin että nopeasti syttyviin tulipaloihin. Sen epäherkkyys vääriin hälytyksiin vähentää myös todennäköisyyttä sille, että yksiköitä irrotettaisiin katosta. Lisäksi toisin kuin vanhempi teknologia, Thermoptek-tekniikka ei aiheuta ongelmia tuotteiden varastoinnille tai hävittämiselle.

Varoittimen ohut asennuspohja mahdollistaa nopean ja yksinkertaisen asennuksen. Kymmenen vuoden paristovarmennuksella varustetut varoittimet antavat asukkaille ja vuokranantajalle mielenrauhan siitä, että kaikki varoittimet toimivat sähkökatkon sattuessa ja varmistavat myös, että tyhjilleen jätetyt asunnot ovat suojattuja.

Paristokäyttöinen ohjausyksikkö täydentää FireAngel-tuoteperheen. Sen testi-, mykistys- ja paikannustoiminto sekä muisti luovat yhdessä Wi-Safe 2 -tekniikan kanssa helppokäyttöisen tavan hallita tehokkaasti varoittimien muodostamaa hälytysverkkoa.

Palovaroittimet taloyhtiön vastuulla 2024 alkaen!

Onhan taloyhtiönne varautunut lakimuutokseen? Palovaroittimet ovat jatkossa rakennuksen omistajan, eli taloyhtiön vastuulla, riippumatta siitä onko taloyhtiössä langattomat vai kaapeloidut palovaroittimet. Suomen Pelastusalan keskusjärjestö suosittelee, että taloyhtiö keskittää palovaroittimien hankinnan, jolloin on helppo pitää huoli siitä, että kaikissa asunnoissa on riittävästi palovaroittimia, ja että ne toimivat. Muuten täytyy tehdä jokaiseen asuntoon erillinen tarkastuskierros ja pitää kirjaa milloin mihinkin asuntoon varoitin täytyy uusia. Palovaroitin suositellaan vaihdettavaksi 10 vuoden välein.

Kun palovaroittimien hankinta, huolto ja testaus on taloyhtiön vastuulla, paloturvallisuus paranee kaikkien asukkaiden osalta. Lakimuutos on hyvä asia!

Helpoin ja kustannustehokkain ratkaisu, on keskitetty hankinta. Tämä kyseinen Fireangel ST-622 palovaroitin on varustettu 10 vuoden litiumparistolla, jolloin taloyhtiö säästyy paristonvaihdolta. Akku kestää koko palovaroittimen elinkaaren. Mikäli taloyhtiössänne on langattomat palovaroittimet, toinen hyvä vaihtoehto on Housegard SA701.

Fireangel optinen palovaroitin, ST-622

  • Thermoptek Multi-Sensor -teknologia, jota esim.
  • UK Fire & Rescue Services käyttää yli 90 prosenttisesti.
  • 10 vuoden sinetöity litiumparisto..
  • Smart Silence – sallii hälytyksen vaimentamisen jopa 10 minuutin ajaksi, kun kyse on väärästä hälytyksestä. Mikäli tämän 10 minuutin aikana havaitaan lisää savua, hälytys aktivoituu.

 

FireAngel-ST-622-käyttöohje

1 arvio tuotteelle Optinen palovaroitin, Fireangel, 10 vuoden paristolla

  1. Tauno Hill (varmistettu kirjoittaja)

    Toivotaan pariston kestävän luvatut 10 vuotta

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...