KOVALEVY 1 TB, HD TALLENNUS, 24/7 KÄYTTÖ

79,00

Western Digital Purple 1 TB. Kovalevy soveltuu jatkuvaan käyttöön, kuten valvontakameroiden kuvamateriaalin tallennukseen. Suorituskyky johon voit luottaa.

Osasto:

Kuvaus

1Tb kovalevy, HD tallennus, 24/7 käyttö

Kovalevy 1 TB, HD tallennus, 24/7 käyttö – Suorituskyky, johon voit luottaa!

Western Digital (WD) Purple kovalevy soveltuu jatkuvaan käyttöön, kuten valvontakameroiden kuvamateriaalin tallennukseen. Kovalevy on suunniteltu jatkuvaan käyttöön 24/7 myös äärimmäisissä olosuhteissa. WD Purple tuoteperhe koostuu korkealuokkaisista, erityisesti videovalvontaan tarkoitetuista kovalevyistä. Niissä käytetty tekniikka vähentää oleellisesti virheitä ja keskeytyksiä verrattuna tavallisiin kiintolevyihin.

WD Purple on suunniteltu 24/7 ”aina-päällä” käyttöön HD-videovalvontajärjestelmiin, jotka käyttävät jopa kahdeksaa kiintolevyä ja joissa on jopa 32 kameraa. Kun valitset WD Purple kovalevyn kameravalvontajärjestelmääsi, voit nauttia luotettavuudesta ja mielenrauhasta, joka voidaan saavuttaa vain valvontaluokan kiintolevyllä.

Tallennustilaa on 1 TB. Levy on optimoitu tukemaan jopa 64 valvontakameraa!

Western Digital Purple on maailmanlaajuisesti tallennusalan parhaimmistoa ja tarjoaa laadukasta videotoistoa silloin, kun sitä tarvitset. WD Purple -asema on suunniteltu erityisesti 24/7 DVR- ja NVR-valvontaratkaisuille, ja se on optimoitu AllFrame 4K ™ -tekniikalla järjestelmän toistoa ja suorituskykyä varten. WD Purple -asema on suunniteltu sekä DVR- että NVR-turvajärjestelmille, ja se on yhteensopiva monien johtavien valvonta- ja suojausvalmistajien kanssa. Voimme auttaa sinua löytämään täydellisen tallennustilan järjestelmällesi.

Helppo varmuuskopiointi ja päivitys

Acronis True Image WD Edition -ohjelmiston saat ladattua ilmaiseksi ja varmuuskopioitua käyttöjärjestelmän, sovellukset, asetukset ja kaikki tiedot.

WD Purple esite_ENG

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KOVALEVY 1 TB, HD TALLENNUS, 24/7 KÄYTTÖ”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Samankaltaiset tuotteet

SUOSITTELEMME

MYYDYIMMÄT

PARHAAT ARVOSTELUT