Inim Prime 3G-modeemi keskuskoteloon 1 kpl Poistomyynti!

59,00

Inim 3G-modeemi keskuskoteloon. Toimii 3G-verkossa ja 3G-verkon puuttuessa suorittaa varajärjestelmiä 2G GSM/GPRS-verkoissa.

POISTOMYYNTI 1 KPL!

Osasto:

Kuvaus

Inim Prime 3G-modeemi keskuskoteloon

Inim 3G-modeemi keskuskoteloon. Toimii 3G-verkossa ja 3G-verkon puuttuessa suorittaa varajärjestelmiä 2G GSM/GPRS-verkoissa.

Modeemi on täysin integroitu ohjausyksiköihin iBUS-väylän kautta, ja tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn.

Huom! Nexus/3G-modeemeilla SMS-viestien lähetys ei toimi GPRS-tilassa operaattorien toimintamuutosten vuoksi. Internet-yhteys pilvipalveluun toimii kuitenkin kaikissa malleissa. Suosittelemme Nexus/4G-modeemeja, joissa tätä rajoitusta ei ole.

Nexus-toiminnot (ääni-, tekstiviesti-, DTMF- ja SIA-IP -valvontaprotokollat) antavat sinun suorittaa komentoja, jotka lähetetään ohjauspaneelille tekstiviestillä tai tunnistamalla soittonumero. Nexus/3G ja Nexus/4G tarjoavat myös tarvittavat viestintäkanavat INIM-pilveen. Käyttäjä voi ohjata järjestelmää InimHome-sovelluksella komentojen lähettämiseen ja push-ilmoitusten vastaanottamiseen.

Asentajan hallintaan on IniTechSecurity-sovellus ja PrimeSTUDIO-ohjelmointiohjelmisto. Nexus voi toimia sekä päälaitteena tapahtumailmoituksissa että varalaitteena. SIM-kortin toimittajan verkon kattavuus on aina suositeltavaa analysoida asennuspaikassa. Nexus/3G/4G on tapahtumiensiirtojärjestelmien EN50136-standardin ATS-6 -luokan mukainen.

Nexus/3GU mahdollistaa I-BUS-laitteiden yhdistämisen 3G-verkkoon. Laite on tarkoitettu ohjausyksikön sisälle asennettavaksi.

  • Tuetut verkot: GSM, GPRS, 3G
  • Mitat: 67 x 108 x 24 mm
  • Paino: 77 g

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Inim Prime 3G-modeemi keskuskoteloon 1 kpl Poistomyynti!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SUOSITTELEMME

MYYDYIMMÄT

PARHAAT ARVOSTELUT