Fireangel palovaroitinpaketti omakotitaloon tai pieneen kiinteistöön

279,00

Fireangel palovaroitinpaketti omakotitaloon tai pieneen kiinteistöön. Kolme palovaroitinta ja kontrollipaneeli testi / pause.

Palovaroittimet on varustettu 10 vuoden litiumparistolla ja voidaan linkittää yhteen niin, että yhden hälyttäessä kaikki varoittimet hälyttää.

Kontrollipaneeli sallii kaikkien järjestelmään linkitettyjen hälyttimien testaamisen ja vaientamisen yhdestä keskuksesta.

Kuvaus

Laadukas Fireangel palovaroitinpaketti omakotitaloon tai pieneen kiinteistöön

Sisältää:

 

Palovaroittimet ovat langattomia, mutta paristojenvaihdosta ei tarvitse huolehtia 10 vuoteen. Laadukas litiumparisto takaa toimivuuden. Varoittimet on linkitetty toisiinsa niin, että yhden havaitessa savua, kaikki palovaroittimet hälyttää. Fireangel WI-Safe2 – WST-630

Palovaroittimien testaukseen ja väärän hälytyksen vaientamiseen ei tarvitse etsiä keittiönjakkaraa tai harjanvartta. Palovaroittimet linkitetään Fireangel WI-Safe2 kontrollipaneeliin, jonka voi sijoittaa käsien ulottuville. Kontrollipaneelin avulla voi testata kaikkien palovaroittimien toiminnan kerralla.

FireAngel-palovaroittimien  Thermoptek-tekniikka hyödyntää optista sensoriteknologiaa kahden lämpötila-anturin tukemana. Varoitin kykenee reagoimaan nopeammin, sekä hitaasti kyteviin paloihin, että nopeasti syttyviin.

Voidaan liittää yhteen eri FireAngel-varoittimien (häkä- (W2-CO-10X), lämpö- ja palovaroittimien) kanssa.

Lataatko autotallissa sähköpyörää tai sähköautoa? Muista palovaroitin myös autotalliin. Tarkasta vakuutusyhtiösi suojeluohjeet, jotka yleensä vaatii sen, että autotallin palovaroitin hälyttää myös tilan ulkopuolella. Fireangelin ketjutettavat palovaroittimet sopivat siihen tarkoitukseen, mikäli vakuutusyhtiösi hyväksyy, että hälytys kuuluu autotallin lisäksi talon sisällä.

 

Käyttöohje-WST-630

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fireangel palovaroitinpaketti omakotitaloon tai pieneen kiinteistöön”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Samankaltaiset tuotteet

SUOSITTELEMME

MYYDYIMMÄT

PARHAAT ARVOSTELUT