Akkutoiminen häkävaroitin Ei208WRF, AudioLINK, RadioLINK

109,00

  • RadioLINK -ketjutus
  • 10v käyttöikä
  • Koko käyttöiän kestävä akku

Kuvaus

EI208WRF-häkävaroitin

Mittaa häkäpartikkeleiden pitoisuuden ilmassa ja ilmaisee vaarallisen tason äänekkäällä varoitusäänellä ja vilkkuvalla punaisella LED-merkkivalolla.

Langattoman RadioLINK-yhteyden ansiosta häkävaroitin voidaan ketjuttaa toisiin Ei Electronics häkä- ja palovaroittimiin. Näin kaikki varoittimet hälyttävät, jos yksikin palovaroitin havaitsee savua tai häkäilmaisin häkäkaasua.

Häkävaroitin on varustettu koko ilmaisimen eliniän, vähintään 10 vuotta, kestävällä akulla. Häkäilmaisimet tulee vaihtaa kymmenen vuoden välein merkistä riippumatta. Akkua ei siis tarvitse vaihtaa tai ladata kertaakaan ilmaisimen käyttöaikana.

Varoitin tarkistaa sensorin, akun jännitteen ja sisäisen toiminnan säännöllisesti, ja ilmoittaa vioista keltaisella LED-merkkivalolla. Häkävaroitin ilmoittaa myös käyttöiän täyttymisestä sekä merkkiäänellä että -valolla.

Häkävaroittimen mukana toimitetaan helppokäyttöinen kierrettävä asennuspohja, jonka voi kiinnittää kattoon tai seinään, mutta varoitin voidaan asentaa myös irrallaan tasolle pystytuen ansiosta.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Akkutoiminen häkävaroitin Ei208WRF, AudioLINK, RadioLINK”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SUOSITTELEMME

MYYDYIMMÄT

PARHAAT ARVOSTELUT