Inim Langaton lähetin 1 AUX+ 3V jännite

59,00

Ut100 on hyödyllinen sovelluksissa, joissa vaaditaan langattomien signaalien lähetystä geneerisestä lähteestä SmartLiving/Prime-ohjauspaneeliin.

Osasto:

Kuvaus

Ut100 Inim langaton lähetin

Inim Langaton lähetin 1 AUX+ 3V jännite on hyödyllinen sovelluksissa, joissa vaaditaan langattomien signaalien lähetystä geneerisestä lähteestä SmartLiving/Prime-ohjauspaneeliin.

Kortissa on normaalisti suljettu sisääntulo, joka lähettää langattoman hälytyssignaalin ollessaan epätasapainossa. Lisäksi, kortissa on toinen vastaava sisääntulo peukalointisuojalle.

UT100-kortissa on ohitettava inertia-peukalointisuoja. Jos laitetta siirretään tai häiritään, se lähettää signaaliin Air2-BS200 vastaanottimeen, joka ohjaa sen SmartLiving/Prime-ohjauspaneelille. Kortti voi myös syöttää virtaa ulkoisille laitteille (3 V). Jos ulkoisia laitteita on kytketty, se täytyy huomioida akun käyttöiän laskemisessa.

UT100 on erittäin käytännöllinen laite, joka sopii erityisen hyvin reunasuojaukseen. Reunalaitteiden kaapelointi signaaleja varten on aikaa vievää ja kallista, joten UT100 on täydellinen ratkaisu. Reunasuojauksen laitteiden signaalit kulkevat UT100-kortille, joka sitten lähettää ne langattomasti ohjauspaneelille.

Tuotetunnus AIR2-UT100

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Inim Langaton lähetin 1 AUX+ 3V jännite”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Samankaltaiset tuotteet

SUOSITTELEMME

MYYDYIMMÄT

PARHAAT ARVOSTELUT