DSC Bravo5 360′ liikeilmaisin

0 out of 5

49,00

DSC Bravo5 360′ kattoonasennettava, ympärisäteilevä liiketunnistin

Kuvaus

Kattoonasennettava, ympärisäteilevä, 360° tunnistuskeilan omaava liikeilmaisin tarjoaa parhaan peiton. Kaapelointi kattoon on helppoa alas lasketussa katossa.

DSC Bravo5 360′ liikeilmaisin

  • Kattoon asennettava, ympärisäteilevä liiketunnistin
  • Tunnistusalueen halkaisija asennuskorkeudesta riippuen 7,3 – 12,2 m
  • Kosketintieto NC

Bravo5 soveltuu kohteisiin, joissa

  • kattoon asennettu, 360° tunnistuskeilan omaava ilmaisin tarjoaa parhaan peiton
  • kaapelointi kattoon on helppoa (alas laskettu katto)

Tarkka tunnistus
Paraskin turvajärjestelmä on niin hyvä kuin sen huonoin rengas. Valitsemalla Bravo -liikeilmaisimet rikosilmoitinjärjestelmääsi varmistat toimivan kokonaisuuden ja saat itsellesi mielenrauhan.
Bravon erinomainen tunnistustarkkuus perustuu ainutlaatuiseen, monitasoiseen signaalinkäsittely-ohjelmaan, joka käsittelee nopeasti ja hitaasti tapahtuvat liikkeet. Ja se tekee kaiken tämän sekunnin murto-osassa.

Luotettava toiminta
Lämpötilojen muutokset vaikuttavat yleensä olennaisesti liikeilmaisimien toimintaherkkyyteen. Bravo-liikeilmaisimissa on tehokas lämpötilan kompensointi, jonka ansiosta Bravon tunnistus on vakaa ja tasainen lämpötila-alueella 0°C – 50°C.

Ei aiheettomia hälytyksiä
Bravo-liikeilmaisin tunnistaa tarkasti tunkeutujan, mutta on erittäin tunteeton häiriölähteille. Miten tämä on mahdollista? Tehokkaampi mikroprosessori, parempi valon suodatus, ainutlaatuinen monitasoinen signaalinkäsittelyohjelmisto sekä huolellisesti suunniteltu, tehokas jännitesuojaus tekee Bravo-ilmaisimet tunteettomiksi häiriölähteille, sellaisille kuten salama, jännitepiikit, staattinen sähköpurkaus, radiohäiriöt, halogeenivalot, fluorisoivat valot, hyttyset ja pölyt.

Testattu maailmanlaajuisesti
Tarkkuuden, luotettavuuden ja erinomaisen häiriönsietokyvyn ansiosta Bravo-ilmaisimet ovat nousseet nopeasti yhdeksi maailman myydyimmäksi passiiviseksi liikeilmaisimeksi. Bravo-ilmaisimet on testattu jo miljoonissa erilaisissa kohteissa – kodeissa, toimistoissa, julkisissa tiloissa, liikehuoneistoissa – ja erilaisissa ilmastoissa ympäri maailman.

Sähkönumero: 7138370

Bravo5 asennusohje ENG

SUOSITTELEMME

MYYDYIMMÄT

PARHAAT ARVOSTELUT