Black Friday 2022

Black Friday lähestyy! Tarjouksemme ovat voimassa vain 25.11.2022

Haluaisitko tutustua tuotteisiin ja tarjouksiin etukäteen? Liity postituslistallemme, niin saat kuulla upeista tarjouksista ensimmäisten joukossa.

Liity joukkoomme

* indicates required
Ole huoleti. Emme jaa tietojasi eteenpäin.

Mikä on Black Friday?

Black Friday on kantautunut Suomeen Yhdysvalloista. Yhdysvalloissa kyseessä on kauppojen suurin yksittäinen ostospäivä ja samalla joulusesongin avauspäivä. Vaikka nimitys juontaa juurensa jo 1960-luvulta, niin tänä päivänä Black Friday on enemmän verkkokauppojen alennusmyynteihin keskittynyt päivä.

Black Friday Suomessa, miksi?

Suomessa Black Friday ilmiö on vielä melko nuori. Monissa kaupoissa Black Friday laajenee jo viikon mittaiseksi. Suuri osa suomalaisista on kuitenkin omaksunut Black Friday tarjoukset ja aikoo tehdä tuolloin ostoksia. Black Friday kampanjoita kannattaa pitää silmällä, jos jonkun tuotteen hankinta on ajankohtainen!

Valmistaudu Black Friday kampanjaan!

Liity postituslistallemme, jolloin saat tiedon Black Friday kampanjoista ensimmäisenä! Näin ehdit hyvin tutustumaan tarjoustuotteisiin ja tehdä tarvittaessa hintavertailua ja tehdä ostopäätöksen kaikessa rauhassa. Tarjouksemme on voimassa vain yhden päivän!