Ajax hälytysjärjestelmä kokemuksia

Ajax ei suotta ole Euroopan palkituin hälytysjärjestelmä. Ajaxin etuna on langattomuus. Asennus on vaivatonta ja helppoa. Ajax -keskusyksikkö valvoo ja ohjaa langattomia yksiköitä, analysoi dataa, suodattaa väärät hälytykset, sen lisäksi, että todellisessa vaaratilanteessa antaa hälytyksen.

Ostamalla kotiisi hälytysjärjestelmän, vältyt kalliilta kuukausimaksuilta, joita joissain turvapalveluissa on. Lisäksi laitteisto on oma ja halutessaan sen voi siirtää myös toiseen kohteeseen, esimerkiksi muutettaessa. Ajax -järjestelmään voi yhdistää vartiointipalvelut, jolloin hälytyksestä menee signaali myös vartiointiyritykselle.

Ajax Hub2 -keskusyksikköön voi liittää Ajaxin kameralla varustetun liikeilmaisimen. Liikeilmaisin ottaa  1-5 kuvan kuvasarjan havaitessaan liikettä ja lähettää kuvat suoraan älypuhelimeesi.

Ajaxin etuna on myös sen laajennusmahdollisuudet. Peruspaketilla saa kaiken tarvittavan kodin turvaamiseen, mutta lisäosilla voi jopa ohjata kodin sähkölaitteita, kuten valoja tai autotallin ovea.

Asiakaskokemus:

“Ostimme Ajax turvajärjestelmän, jolle luvattiin jopa 2 km kantama. Toimii kuin unelma, vaikka kodissa ja autotallissa on betonia. Jälkikäteen ostin hälyttimet myös piharakennukseen, joka sijaitsee noin 100 metrin päässä. Voin lämpimästi suositella, todella helppokäyttöinen!”

EI Electronics -palovaroittimet
Verkkoratkaisu kupariverkon tilalle
DNA:n kupariverkko tulee korvata nykyaikaisilla verkkoratkaisuilla vuoteen 2025 mennessä

DNA purkaa jäljellä olevaa kupariverkkoaan. Muutostyö alkaa vuoden 2021 lopulla ja jatkuu vuoteen 2025 asti. Tiedonsiirto on tämän jälkeen toteutettava toisenlaisin keinoin.

Aiemmin kupariverkkoa on käytetty lankapuhelinyhteyksiin ja vanhan laajakaistatekniikan ylläpitämiseen.

Nykyaikaisen verkkoratkaisun voi luoda esimerkiksi GSM-modeemin avulla tai Väestönsuojapuhelimen antennilla.

Kameravalvonta -ohjeet