Matkailuauton tai matkailuvaunun murtosuojaMatkailuauton tai matkailuvaunun murtosuoja

Murtohälytin asuntoautoon tai asuntovaunuun

349,00

 (281,45 Alv0)

Murtohälytin asuntoautoon tai asuntovaunuun. Havaitessaan liikettä, järjestelmä laukaisee sireenin ja lähettää tiedon puhelimeesi. Pakettiin kuuluu 12V virtalähteeseen liitettävän keskusyksikön lisäksi ovitunnistin, liiketunnistin, sisäsireeni, sekä kauko-ohjain.

Varastossa

Kuvaus

Murtohälytin asuntoautoon tai asuntovaunuun

Matkailuauto on varkaille houkutteleva kohde. Matkailuauto tai matkailuvaunu voi olla parkkeerattuna vilkkaiden alueiden ulkopuolelle ja mukaan on pakattu rahan arvoista tavaraa. Suomen rajojen ulkopuolelle matkustettaessa myös passi kiinnostaa varkaita ja asuntoautoon voidaan murtautua jopa silloin, kun siellä nukutaan.

Jotta asuntoauton / -vaunun voi jättää huoletta leirintäalueelle tai puskaparkkiin ja varsinkin, jotta saat nukuttua yösi rauhassa, suosittelemme matkailuauton laadukasta murtohälytinjärjestelmää.

Pakettiin kuuluu keskusyksikkö, joka liitetään 12V virtalähteellä matkailuauton tai -vaunun tasavirtaan. Lisäksi ovitunnistin, liiketunnistin, sisäsireeni ja kauko-ohjain. Järjestelmän käyttö onnistuu helppokäyttöisellä puhelinsovelluksella tai mukana tulevalla kauko-ohjaimella.

Järjestelmän etuna on, että hälytys tulee suoraan matkapuhelimeesi, jolloin saat tiedon murtautumisesta heti. Voit myös ohjata laitteita puhelinsovelluksen avulla (päälle / pois). Ollessasi autossa itse, voit esimerkiksi ottaa liiketunnistimen pois käytöstä, ovitunnistimen ollessa aktivoituna.

Matkailuauton / matkailuvaunun hälytinjärjestelmä sisältää:

  • Keskusyksikkö. Valvoo ilmaisimien toimintaa ja lähettää hälytyssignaalin puhelinsovellukseen. Keskusyksikköön voi liittää myös muita ilmaisimia. Toiminta-aika vara-akulla n. 15 tuntia.
  • Liiketunnistin. Antaa välittömästi ilmoituksen havaitessaan liikettä. Liiketunnistimessa on kolme herkkyysastetta. Ei reagoi alle 20 kg painoisiin ja 50 cm korkeisiin lemmikkieläimiin.
  • Ovitunnistin. Ilmaisee ensimmäiset merkit tunkeilijasta. Voidaan asentaa kaikenlaisiin oviin ja ikkunoihin.
  • Sireeni sisälle. Sen lisäksi, että hälytyksestä tulee ilmoitus puhelimeesi, alkaa sireeni soida.
  • Kauko-ohjain.

Ilmaisimet toimivat langattomasti. Yhteys keskusyksikköön muodostetaan QR-koodin avulla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Murtohälytin asuntoautoon tai asuntovaunuun”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...