EI650IW on akkutoiminen optinen palovaroitin, jossa on älykäs AudioLINK-toiminto.EI650IW on akkutoiminen optinen palovaroitin, jossa on älykäs AudioLINK-toiminto.

Akkutoiminen palovaroitin Ei650iW

35,50

 (28,63 Alv0)

Akkutoiminen palovaroitin Ei650iW

Optinen palovaroitin, jota on mahdollista tarkkailla ilmaisella AudioLINK -mobiilisovelluksella.

Varastossa

Kuvaus

EI650IW on tyylikäs langaton palovaroitin, joka toimii akulla

Akkutoiminen palovaroitin Ei650iW on optinen palovaroitin, jossa on älykäs AudioLINK -toiminto. AudioLINK mobiilisovellus on ilmainen, ja sen avulla voi tarkkailla ilmaisimien toimintaa, likaantumista, sekä selata hälytysmuistia. Toiminnosta on erityisen paljon apua asentajien, huoltomiesten / kiinteistönhoitajien työssä.

AudioLINK -sovelluksen voi ladata GooglePlay tai AppStore sovelluskaupasta.

Akkutoiminen palovaroitin Ei650iW kuuluu EI600 -sarjaan. Sarjan ilmaisimet voi ketjuttaa, mutta ketjuttamiseen tarvitset EI600MRF RadioLINK -moduulin. Tämä mahdollistaa myös langattoman EI450 etäohjaimen käytön. Kun palovaroittimet on ketjutettu yhteen, yhden havaitessa savua, kaikki varoittimet hälyttää. Enintään 12 palovaroitinta voi ketjuttaa yhteen järjestelmään.

Akkutoiminen

EI650IW palovaroittimessa on 10 vuoden litiumakku. Palovaroitinta ei tarvitse irrottaa katosta, kuin vaihdon yhteydessä. Varoitin ilmoittaa pariston loppumisesta merkkiäänellä.

Testitoiminto

Ilmaisimen toimintaa voidaan tarkkailla AudioLINK -mobiilisovelluksella. tai painamalla suurta, mutta huomaamatonta testipainiketta. Sama painike toimii vaimennuspainikkeena.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Akkutoiminen palovaroitin Ei650iW”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...